Zázraky se opravdu dějí

Zázraky se opravdu dějí https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/304939/zazraky-se-opravdu-deji-Q7P-304939.jpg 5 10 4

Málokterá žena změnila život tolika kněží po celém světě jako irská sestra Briege McKenna. Zajímavé je, že v době, kdy se mnohé katolické ženy v USA domáhají práva na svěcení, sestra Briege se cítí povolána kněze ze všech sil podporovat. Už několik desetiletí cestuje po celém světě a slouží jim Božím slovem a modlitbou za uzdravení. Jaké uzdravení? Sestra Briege odevzdala celý svůj život Kristu a každý den se učí více ho znát a milovat. Jejím největším darem je právě schopnost zvát druhé k obrácení, probouzet v nich touhu po tom, aby i v jejich životě byl Ježíš na prvním místě. Bůh sám pak doprovází její svědectví znameními a zázraky, jak to dělal v dobách apoštolů. Sestra Briege dosvědčuje: „To Bůh dělá divy. Jsem přesvědčena, že nikdo nemůže dělat víc, než ukazovat na Ježíše, pomáhat ostatním objevovat ho ve vlastních srdcích a dovolit mu, aby je obdaroval.“ Kéž je tato kniha pro mnohé pramenem povzbuzení a nové naděje, že Pán je stejný – včera, dnes i navěky.... celý text

Literatura světová Literatura faktu Biografie a memoáry
Vydáno: , Karmelitánské nakladatelství
Originální název:

Miracles Do Happen , 1987


více info...

Přidat komentář

sadlo
20.05.2019

Jojo, je dobré mít tuto knížečku doma. Psychoterapeuta nepotřebujete.

Kopretina
16.05.2019 5 z 5

Jsem ráda, že Bůh je živý a že s námi počítá. Ráda jsem si o tom přečetla i v této útlé knížce. Skládím se před pokorou autorky, protože přijmout svá charismata a sloužit jimi, by mělo být náplní života každého věřícího.


Jana512
16.05.2019 5 z 5

Jsou ve světě lidé, kteří se snaží být ve svém životě prospěšní druhým. K takovým patří i klariska Briege MCKenna, která pro svou důvěru v Boha byla uzdravena z těžké nemoci a měla dar uzdravovat a radit druhým. S těmito dary procestovala celý svět, což je jistě náročné, a pomohla mnoha lidem. V této útlé knížce nám popisuje a dává poznat, jak žít svůj život ve vztahu k Bohu i lidem. A na mnoha příkladech ukazuje, jak lidé, se kterými se setkala, když poznali Boha, nabyli opravdové štěstí a pokoj v duši. Jak je dobře, že takoví lidé žijí!

Vojslava
06.03.2019 5 z 5

Jedno z pěkných a posilujících svědectví o hlubokém vztahu s Ježíšem a z něj vyplývající službě. A co je určeno pro nás, pokud bychom takový vztah rozvinuli tak, jak Ježíš čeká? Dobré zamyšlení do tohoto ročního období, jsem ráda, že mám knihu v Knihotéce a můžu se k ní vracet.

Autorovy další knížky

2016  100%Zázraky se opravdu dějí
2000  100%Sila sviatostí

Kniha Zázraky se opravdu dějí je v

Přečtených12x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce8x
Chystám se číst5x
Chci si koupit3x