Zázrak okamžiku

Zázrak okamžiku https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/43399/zazrak-okamziku-43399.jpg 4 8 3

Zázrak okamžiku je kniha o okamžicích, kdy se nám podaří vystoupit z rušných a překomplikovaných životů, zastavit se, uvědomit si hodnotu domova, nadechnout se a splynout s přírodou.

Literatura naučná Citáty a přísloví
Vydáno: , Slovart (ČR)
Originální název:

Taking Time to just be


více info...

Přidat komentář

Janizoun
14.07.2023 5 z 5

Citáty patří ke mně jako k Popelce její střevíček. Moc se mi líbí a velmi často je sama používám. A tak mě tato útlá knížečka pohladila po duši a zahřála mé srdíčko. V knize jsou krásné citáty, krásné ilustrace a je v ní vlastně i život sám. Krásná knížka, která se dnes u mě zabydlela, byla mnou hned "zhltnuta", teď zdobí mou knihovnu a určitě se k ní budu ráda vracet.

n.ezn.amy
13.07.2023 5 z 5

Povedená kniha krátkých citátů hlavně ze života, kdy čtenáře uvede do pohody a k zamyšlení se nad svým okolím i sebou samým. Tato kniha se nejlépe čte v klidu a o samotě, kdy člověk může jen relaxovat, přemýšlet a nechat ty to citáty na sebe působit.


sioux
01.02.2015 5 z 5

Milé citáty o přítomném okamžiku. Většina z nich je dobrých. Stačí si jeden přečíst a člověk si uvědomí, co je v životě důležité. Když je patřičně naladěn a připraven, může to vylepšit kvalitu jeho života.