Zákon ulice

Zákon ulice https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/179122/bmid_zakon-ulice-xEv-179122.png 5 11 3

Z ulic Brooklynu na scénu seriálů Oz nebo Zákon gangu. Od Pekelných andělů k osobnímu strážci slavných. Odhalující autobiografie jednoho Američana. Chucka Zito předchází reputace jednoho z nejtvrdších, nesmlouvavých mužů, kteří kdy seděli v sedle Harleye. Nyní nám Zito svými vlastními slovy vypráví svůj životní příběh plný událostí, které jsou zároveň děsivé i k popukání, násilné a pravdivé. Vyrůstal na tvrdých ulicích Brooklynu a Bronxu, kde bitky byly způsobem života, aby se stal prezidentem pobočky Pekelných andělů v New Yorku a dostal se až do divokého a bláznivého světa ochrany těch nejznámějších celebrit. Zito se může zdát být novodobým psancem, posledním z vymírajícího druhu mužů. Během svých bouřlivých dní byl znám pro svůj neochvějný smysl pro spravedlnost, pro to, co je skutečně správné a co je skutečně špatné. A tak se Zito postavil i své největší výzvě, když odmítl spolupracovat na federálním vyšetřování svých bratrů, Pekelných andělů, a ztratil při tom to, čeho si cenil ze všeho nejvíce - svojí svobodu. Je až s podivem, jak se přes tuto zkušenost přenesl a to, jak si svojí tvrdou prací a úsilím zajistil jedinečný druh popularity, svědčí o jeho odvaze, ctižádosti a jeho nezdolném srdci. A toto svědectví je nyní neochvějně zaznamenáno v Zákonu ulice.... celý text

Literatura světová Biografie a memoáry
Vydáno: , Bodyart Press
Originální název:

Street Justice , 2002


více info...

Přidat komentář

Marduk
10.08.2020 5 z 5

Velice poutavý životopis člověka, který ukazuje, že v gangu Hells Angels může existovat i člověk co se chová jako... člověk :-) kromě života s HA je velká část knihy věnována i Zittově práci bodyguarda filmových hvězd (Charlie Sheen, J.C. van Damme, hlavně tedy téměř dvojník Sylvester Stallone atd..), což je taky hodně zajímavý. Tuhle knihu můžu jenom doporučit.

Ešína
07.08.2018 4 z 5

Tato životopisná kniha mě hned zaujala. Chuckův příběh je zajímavý , takže se kniha čte skoro sama.


Pampalini
19.09.2016 4 z 5

Jedna z mála životopisných kníh, ktoré ma zaujali. Chuck je starý sympaťák, zvyčajne stojaci v pozadí a kontrolujúci situáciu. Výborné. Poctivé a úprimné.

Štítky knihy

bojová umění herci box gangy Harley-Davidson osobní strážce osobní strážci

Autorovy knížky

Chuck Zito
americká, 1953
2013  91%Zákon ulice