Zakázané zdraví

Zakázané zdraví https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/354354/bmid_zakazane-zdravi-iAs-354354.jpg 2 5 3

Tato kniha je výsledkem mnohaleté práce sběru dat o údajně nevyléčitelných nemocech, ve které se biofyzik Andreas Kalcker odvážil říkat pravdu a nabízí řešení tam, kde podle medicíny žádné není. Poté, co překonal sám nevyléčitelné onemocnění, se mu podařilo zjistit, co je vlastně společným jmenovatelem většiny nemocí. Zároveň ukazuje, jaké řešení může pro tyto nevyléčitelné nemoci být. To samozřejmě vyvolává velkou polemiku. Tato kniha ukazuje, co to znamená začít nově myslet o fyzickém a duševním zdraví člověka. Zároveň zjišťuje, že ve farmaceutickém průmyslu nic není takové, jaké se zdá být. Nová kniha Andrease Kalckera je psána jednoduchým a srozumitelným jazykem pro běžné lidi, ale i pro zdravotníky s cennými protokoly sběru dat a svědectví o vyléčení z nemocí od A do Z.... celý text

Přidat komentář

pafčaodřeky
24.11.2022 odpad!

Oxid chloričitý snad pouze aplikovat zevně na rány. Vnitřní užívání nebylo oficiálně zmapováno, existují pouze toxikologické studie na myších. Ale jestli chcete na sobě experimentovat, prosím.

alice1993
06.05.2022

Kniha je velmi zajímavá. Doporučuji - všem - si ji přečíst . Mám i vyzkoušené na sobě , vše OK. Jen bych se zmínila - (pro neznalé kritiky) . Savo je chlornan sodný a MMS je chloritan sodný ! A o něm kniha je.


dakra
08.12.2021 odpad!

Dovolím si upozornit na skutečnost, že tato kniha je v prvé řadě reklamní pamflet propagující používání dezinfekčních prostředků na bázi chlóru jako "zázračného všeléku". Šířením tohoto bludu nejvíce proslul bývalý prezident USA Donald Trump.
Kdo tuto knihu šíří a vydělává třeba na prodeji generátoru "ultra čistého ClO2" za směšných 25.000 Kč nemá svědomí.
Nicméně neupírám nikomu možnost se sprovodit ze světa způsobem, který si vybere.
Jsou však i příjemnější způsoby než tento více než masochistický!
Zarytým příznivcům bludné teorie o všeléku ClO2 závěrem mého příspěvku přeji, aby se umístili hodně vysoko v žebříčku slavných Darwin Awards...

P.S.: Klasifikace knihy v kategoriích Naučná literatura, Věda a Zdravotnictví je těžký přešlap provozovatele serveru Databazeknih.cz! Teď už si budu dávat velký pozor, co tento server pomáhá šířit!

Autorovy další knížky

Andreas Ludwig Kalcker
německá, 1961
2016  36%Zakázané zdraví
2013  40%CDS zdraví je možné

Kniha Zakázané zdraví je v

Přečtených6x
Knihotéce4x
Chystám se číst5x
Chci si koupit7x