Zakázaná archeologie

Zakázaná archeologie https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/51374/zakazana-archeologie-51374.jpg 4 29 5

Autoři shromáždili stovky archeologických artefaktů z muzejních i soukromých sbírek, povětšinou z Jižní Ameriky a představili je veřejnosti na unikátní výstavě ve Vídni. Nebylo by na tom nic zvlášního, kdyby z mnohé vystavovaných předmětů nepocházely z dob, z nichž podle mínění oficiální archeologie ještě žádná civilizace neexistovala. Některé umělecké předměty například prokazují, že jejich tvůrci žili společně s dinosaury!... celý text

Literatura naučná Historie
Vydáno: , Dialog
Originální název:

Im Labyrinth des Unerklärlichen , 2004


více info...

Přidat komentář

harena
18.06.2021 5 z 5

Už je to dlouho, co jsem četla vše, co vyšlo o mimozemských nebo dávno zaniklých civilizacích a tak mě zaujala kniha, co právě četl manžel. Vědecké teorie se neustále mění a budou měnit. V této knize je kromě známých věcí a teorií také mnoho nových, které určitě zaujmou. Navíc je tu ukázka velkého množství artefaktů z celého světa, i když se Reinhard Habeck zaměřoval především na Egypt a Jižní a Střední Ameriku. Moc zajímavé a inspirativní čtení.

jengibre
09.05.2018 5 z 5

Mám ráda konspirační teorie, takže tato kniha pro mne byla to pravé :-) Zajímavé čtení, které člověka přiměje, zamyslet se nad tím, jestli automaticky věřit všemu, co je nám naservírováno jako oficiální teorie. Myslím, že je zdravé do jisté míry o věcech pochybovat a zvážit určité alternativní možnosti.


Kačta
12.10.2017 4 z 5

Mám ráda konspirace všeho druhu, a tahle mě baví hodně.

Treo
19.01.2016 5 z 5

Skvělá kniha. Spousty otázek a archeologických nálezu z celého světa která nejsou z datována a neví se k jaké civilizaci je přiřadit. Silně doporučuji pokud máte zájem o staré megalitické stavby z období neolitu.

tenax
16.08.2013 4 z 5

Znepokojující čtení, zajímavé a inspirativní. Spousta unikátního obrazového materiálu. Däniken má určitě radost (a já také).

Štítky knihy

archeologie alternativní historie konspirace spekulativní literatura

Autoři knihy

Reinhard Habeck
rakouská, 1962
Klaus Dona
německá, 1949

Kniha Zakázaná archeologie je v

Právě čtených1x
Přečtených37x
Doporučených4x
Knihotéce29x
Chystám se číst20x
Chci si koupit15x