Zahradní projekty pro kutily

Zahradní projekty pro kutily https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528200/bmid_zahradni-projekty-pro-kutily-657973eb17981.jpg 4 4 2

Udělej si sám: jednoduché a kreativní zahradní vychytávky. Vlastnoručně vyrobené zahradní vybavení, nábytek a další prvky jsou osobitější, kreativnější a originálnější než ty kupované. Všechny projekty, které uvádíme v této knize, jsou snadné a rychlé. Zvládne je opravdu každý a nemusí být ani zručný řemeslník či zkušený zahradník. Této knihy se v Německu prodalo přes 100 000 výtisků.... celý text

Literatura naučná Hobby Zahrada
Vydáno: , Kazda
Originální název:

Gartenprojekte für Selbermacher


více info...

Přidat komentář

MoniMonika
11.04.2024 4 z 5

Kniha Zahradní projekty pro kutily je praktickým průvodcem pro všechny, kteří chtějí zkrášlit svou zahradu a zároveň ušetřit peníze. Nabízí podrobné návody na širokou škálu projektů, od jednoduchých záhonů a cestiček až po složitější stavby. Autor jasně a srozumitelně popisuje každý krok, doprovází ho fotografiemi a nákresy, takže i začátečníci si snadno poradí. Kniha je plná inspirace a praktických rad, takže si každý najde něco pro sebe.

Danka22
20.03.2024 5 z 5

Pro začátek. Věřte, že u této knížky se vyřádíte, obzvlášť pokud máte malou či velkou zahradu. Knížka je rozdělená do 7 kapitol. Jak budete proplouvat jednotlivými částmi, budete nacházet tolik nápadů, až se vám nebude chtít knížku odložit.
Pro začínající kutily je velkou výhodou, že hned na prvních stránkách dostanou podrobnější návod, který jim ulehčí život při pořizování vybavení. To samé platí u každého návrhu, kde na levé straně máte detailnější seznam, co všechno budete potřebovat, až po první kroky při jeho sestavení. Na pravé straně zase naleznete bohatou fotogalerii. Jsou to nádherné fotky.
Co si o knížce myslím? Najdete v ní návody, které opravdu se vám budou hodit. Nejsou to hlouposti. Navíc návrhy jsou originální a levné, což také oceníte. Já už třeba vím, co udělám se starými okapy. A to se mě neptejte, co udělám z palet?!
Osobně bych nejraději vytvořila úplně všechno.


Autorovy další knížky

Folko Kullmann
německá, 1972
2010  100%Velká kniha pokojových rostlin
2013  40%Orchideje – Rychlý rádce - 99 rad pro rychlé řešení problémů
2021  96%Vše o pěstování hub
2023  80%Zahradní projekty pro kutily

Kniha Zahradní projekty pro kutily je v

Právě čtených1x
Přečtených5x
Knihotéce3x
Chystám se číst4x