Zahrada plná života

Zahrada plná života https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/441543/bmid_zahrada-plna-zivota-KeZ-441543.jpg 4 6 2

V knize s bohatým obrazovým doprovodem se dozvíte: - jaké podmínky připravit, aby se u vás užitečná zvířata cítila dobře - jaké rostliny jsou pro drobné živočichy nejvhodnější - díky podrobným návodům připravíte domečky pro hmyz i ptačí budku. Najdete zde charakteristiky jednotlivých živočišných druhů s krásnými fotografiemi a popisem. Protože když budete dobře znát obyvatele své zahrady, dokážete jim lépe pomoci a také je využít ve svůj prospěch.... celý text

Přidat komentář

Mishi
22.02.2022 3 z 5

Knížka je to tenoučká, takže mnoho rad se tam nevešlo. Zvlášť, když druhá půlka je jen přehled užitečných živočichů. Čekala jsem trochu víc, ale některými radami se nechám inspirovat.

Aleen
30.12.2020 5 z 5

Opakuji se: nakladatelství Grada umí připravit nejlepší naučné knihy pro neodborníky. Tato je dalším důkazem. Jednoduchá pojednání o vytváření malých zahradních biotopů, návody na stavbu v současnosti tak populárních hmyzích hotelů, a v neposlední řadě pár rad, jak z obyčejné zahrady udělat místo, přátelské k živočichům. V zadní části najdete Přehled nejdůležitějších pomocníků. Jsou v něm hmyzy, ptáci, ale i obojživelníci.


Autorovy knížky

Ursulla Kopp
německá
2020  87%Zahrada plná života

Kniha Zahrada plná života je v

Přečtených7x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce6x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x