Zahrada času

Zahrada času https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/433340/zahrada-casupC3tYI-XMv-.jpeg 4 2 2

Talentovaná umělkyně ze Soulu vytvořila tyto nádherné "antistresové" omalovánky. "Zahrada času (Time Garden)" a "Komnata času (Time Chamber)" mají vyšší rozměr arteterapie, protože nejen že se ponoříte do kresby,navíc se stanete účastníkem a zároveň tvůrcem příběhu.Omalovánky jsou na kvalitním papíře, který zabraňuje prosakování či prosvítání barev a umožňuje použití různých technik. Obálka je z velice silného kartonu, který zabrání ohnutí listů a chrání vaši práci, když siomalovánky berete sebou na cesty. Celá knížka je pak opatřena luxusní barevnou přebálkou opatřenou zlatou termoražbou a na první pohled si vás získá.... celý text

Hobby Omalovánky Šikovné děti - tvoření, hry, styl
Vydáno: , Šikulka
Originální název:

The TIme Garden , 2015


více info...

Přidat komentář

lordes7975
10.02.2020 4 z 5

Jedná se o omalovánky s příběhem, sledujeme malou holčičku na jejím dobrodružství. Myslím, že by bylo pěkné procházet si ji s dětmi, příběh by je mohl zaujmout i jako pohádka. Ze všech tří knih bych tuto taky nejspíš doporučila k vybarvování s dětmi - má spoustu velkých prázdných ploch, kde s trochou pomoci dětské ruce „nenadělají škodu“.

Z mého pohledu a ve srovnání s ostatními jejími knihami (Všechny dary světa, Komnata času) se jedná o „nejméně povedenou“ knihu omalovánek (ilustrací?), přesto podle mého stojí o pár tříd nad všemi ostatními omalovánkami, které jsem zatím u nás viděla.

Autorovy další knížky

Daria Song
jihokorejská, 1985
2015  80%Zahrada času
2015  100%Komnata času
2016  90%Všechny dary světa