Hranice světů

Hranice světů https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/210632/bmid_hranice-svetu-cVS-210632.jpg 3 11 2

Záhady kolem nás série

< 2. díl

Philip J. Imbrogno více než třicet let působí jako vědec a odborník na paranormální jevy. Vyšetřoval nebo byl přímo svědkem neuvěřitelných fenoménů, které posunují hranice reality. V knize Hranice světů předkládá ty nejvíce šokující případy své kariéry, doplněné o výpovědi očitých svědků. Kniha obsahuje pečlivě zdokumentovaný výzkum toho nejpodivnějšího z podivného – únosy, blízká setkání, spatření yettiho, mořské obludy i krvežíznivou chupacabru. Imbrogno rozebírá zprávy o poltergeistech, mimozemských stvořeních, humanoidech, děsivých světlech, hlasech duchů a džinech. Pomocí posledních výzkumů v oblasti kvantové teorie nabízí vědecké analýzy toho, jak se mohou tyto fantómy času a prostoru zhmotňovat v našem světě. V řadě případů se jedná o poprvé publikované události.... celý text

Záhady
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Files From the Edge: A Paranormal Investigator , 2010


více info...

Přidat komentář

ZÓNA
20.03.2019 4 z 5

Nejsem nadšencem pro podobné knihy.
Ale konkrétně tento titul mě zaujal, protože ho píše vědec, chemik, pedagog, který se rozhodl zkoumat paranormální jevy a vysvětlovat je, pro nás svérázným pojetím.
Samozřejmě, že jsem již o jiných dimenzích vesmíru slyšel, ale nikdy o nich tímto způsobem neuvažoval.
Autor nás provádí spoustou uvěřitelných, i méně vstřebatelných historek, ale v podstatě se snaží upozornit na různá pozorování, která by člověk neměl opomíjet.
Zda je pravda na straně autora, to zřejmě odhalí až budoucnost.
Já sám nikdy nic podobného nezažil. Ale téměř hmatatelné indicie mám ze svého okolí.
Nezatracujte lidi, kteří za vámi přijdou s podobným vyprávěním.
Vše se zdá jako fantazie, ale kdo v 16.století věřil v rozsvícený svět?
Jsou objevy, které pochopíme až v budoucnu.
A bude se jednat o kolosální záležitosti. O tom jsem přesvědčen.
Zkuste se začíst... )

StrYke
28.04.2015 2 z 5

Kniha je sice moc hezky psaná, ale má spoustu chyb. Například to, že na každé desáté stránce je autor opravován redakcí kvůli nepřesnostem a kvůli chybným informacím. Aniž bych o tom věděl, tohle byla první publikace, kterou jsem četl o duchovnu a jen mě utvrdila v názoru, že nic takového neexistuje. Už jen kvůli tomu, že autor (a myslím, že takového rázu je spousta lidí, co takovým věcem věří) přemýšlí nad tím, proč je o halloweenu hlášen nárůst "paranormálních" jevů.. Proč asi? A také autor stále za vším vidí džiny (ne, to si nedělám srandu) a jiné dimenze. Prostě hrůza.


Štítky knihy

záhady paranormální jevy fakta a mýty

Autorovy knížky

2014  67%Hranice světů