YOUCAT - Moje první svaté přijímání

YOUCAT - Moje první svaté přijímání https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412161/mid_youcat-moje-prvni-svate-prijimani-KW5-412161.jpeg 5 1 1

Moje první svaté přijímání navazuje na YOUCAT pro děti. Seznamuje malé čtenáře a čtenářky s tím, kdo je Ježíš, co je na jeho příběhu nejdůležitější a jak z toho žije církev. Odpovídá i na otázky: Na čem se zakládá opravdové přátelství? Můžu být Ježíšovym přítelem? Jak oslovovat Boha? Dá se naučit modlitba? Jak mi Ježíš pomůže, aby ze mne byl dobrý člověk? A co se děje při mši svaté? Knížka je krásným dárkem, jímž si děti připomenou chvíli, kdy poprvé přijaly živého Krista a udělaly svůj první velký krok ve víře. Děti, každý kus je originál. Zapište si do něj, jak probíhalo právě vaše první svaté přijímání! Vložte si do něj své fotografie i snímky svých rodičů, kamarádů a příbuzných.... celý text

Náboženství Pro děti a mládež
Vydáno: , Karmelitánské nakladatelství
Originální název:

Meine erste heilige Kommunion


více info...

Přidat komentář

haki34
27.05.2019 5 z 5

dcera dostala jako dárek a vzpomínku k 1.sv. přijímání spolu s katechismem YOUCAT pro děti (takové dvojbalení). vše psáno osvěžující moderní formou, aby zaujala i děti dnešní digitální doby - komiksy, hlášky, vtipné ilustrace, zároveň však ukrývající hluboké poselství...hned v úvodu profil Ježíše (nejlepší hláška : kategorie nejlepší zážitek : "ale opravdová bamba byl můj comeback po smrti..." , nebo co mám rád : "když mi někdo maže nohy olejem". :D ) a na druhé stránce pak profil dítěte, které knížku vlastní, kam může nalepit svou fotku a napsat všechny své důležité životní zážitky, motivace a přání :)
dále si tady v albu děti můžou zapsat své pocity, vzpomínky a zážitky ze slavnostního dne, je tady i prostor na vzkazy od hostí, pár příběhů o tom, jak Ježíš potkával a získával kamarády a co kamarádství s ním dětem může dát , navazuje prostor pro kamarády - fotky, příspěvky...a zakončeno nabídkou pro další společný život :)

zhrnu : milé, vtipné (a jak se vyjádřila 9letá dcera "takové moderní"), proložené zdařilým křesťanským humorem, takže doporučuji (obzvlášť jako dárek). :)