Wyrm - Tajemství Morrisonovy farmy

Wyrm - Tajemství Morrisonovy farmy https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20960/bmid_wyrm-tajemstvi-morrisonovy-farmy-TNF-20960.jpg 4 35 5

Moc, která je starší než lidstvo samo – to je protivník Joffreyho Coppelstonea. Do Maggoty ho přivedly pracovní povinnosti, brzy se ale zapletl do strašného boje – boje s násilím, o jehož existenci neměl dosud ani tušení. Spadeno na něho mají místní obyvatelé, ale nejenom oni. Největším nebezpečím jsou jako člověk vysoké, odporné, bílé, červům podobné kreatury. V poslední vteřině Coppelstone svým protivníkům unikne, pak se však vynoří jeho hlavní nepřítel: WYRM! Odkud se vzaly nebezpečné kreatury? Proč je reverend Reeves násilím držen na odlehlé farmě? Jaké bytosti vystavěly nádherné podzemní město? Joffrey Coppelstone se nenechá odbýt povrchními odpověďmi, avšak zvědavost může být zatraceně nebezpečná… -- zdroj: legie.info --... celý text

Literatura světová Horory Sci-fi
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Wyrm - Das Geheimnis von Morrisons Fram , 1995


více info...

Přidat komentář

jefff
19.12.2023 5 z 5

Překvapivý klenot hororového žánru, kdy čtenář s napjatým dechem odkrývá společně s Joffreym Coppelstonem tajemství jedné farmy a malého městečka. Je to nápadité, originální a vlastně i děsivé. Navíc je to skvěle napsáno a děj je vyloženě strhující až do poslední stránky. Pecka ke které se určitě vrátím.

matogeminimato
22.11.2023 3 z 5

(SPOILER) Joffrey Coppelstone, projektant stavby ciest ide na zapadlú farmu aby,, premluvil" majiteľa podpísať zmluvu o prácach na jeho pozemku.
Už cesta k nemu je plná nástrah a zvláštnych úkazov. A pohľad na stareho Morrisona ktorý je zohavený,, od hlavy až po pätu " jeho zlý pocit iba zvýrazní...
Je to sci-fi príbeh z náznakom hororu o tom, že nie vždy sa zvedavosť vypláca,aj preto lebo môžme natrafiť na,, veci" staršie ako ľudstvo samé... Trochu mi tento pribeh pripomínal diela H. P. Lovecrafta, ktorý mi nikdy nesadol. Aj preto, že ani tu sa nevyskytujú žiadne ženy .
Nakoniec ma napadla otázka, bola hlavný hrdina vlastne kladná, alebo záporná postava?


Varjohukka
14.09.2023 5 z 5

Jedna z mých nejoblíbenějších hororových knih. Při čtení jsem zapomínala i dýchat.

beefeather
02.10.2019 5 z 5

Četla jsem ještě na základní škole a byl to parádní zážitek, jelikož jsem se od knihy neodtrhla dokud nebyla přečtená, a pak jsem se (v létě cca ve čtyři odpoledne) bála vyjít ven z baráku jak jsem byla vyděšená. :D Právě proto jsem ji po letech koupila a mám v knihovně, ovšem ještě jsem se k ní znovu nedostala. I kdyby to v dospělosti nebylo už takové, tak za ten dětský zážitek jí patří uznání a dík. :)

Krissa
05.05.2018 5 z 5

Kdo se moc ptá, moc se dozví :-D výborný hororový fantasy příběh. Coppelstone je zvědavý a já byla zvědavá taky - nenarazila jsem snad na jedinou stránku, která by mě nebavila a která by zdržovala od děje.

Autorovy další knížky

Wolfgang Hohlbein
německá, 1953
2011  73%Prsten Nibelungů
2010  59%Krev elfů
1993  80%Návrat dinosaurů
2007  75%Nad propastí
1999  81%Zapomenutý ostrov