Wyda

Wyda https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/44073/wyda-44073.jpg 4 10 10

Systém keltských cvičení, jehož tajnou tradici autoři objevili v Irsku, se podobá indické józe, má také svou fyzickou i duševní část. Cvičení jsou fyzcky a technicky nepříliš náročná a vedou k obnovení harmonie v organizmu i k odrstranění nemocí, zlepšení kondice a k posílení spirituálních schopností.

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: ,
Originální název:

Wyda - die Kraft der Druiden


více info...

Přidat komentář

cernydrak
19.10.2018 2 z 5

Tato technika mě tehdy zaujala, dnes jsem však spíše přesvědčen, že se jedná o jeden dobře vymyšlený románek. Nicméně, počtení je to zábavné.

Paganfairy
03.09.2015 5 z 5

Kniha je spíš návodem, jak si duchovně a fyzicky vylepšit život. Jsou v ní popisovány praktiky starých druidů, které jim pomáhaly dožít se vysokého věku v co nejlepší kondici, jsou v ní "nahlodány" teorie o životech druidů, o keltské historii, a principech tehdejšího života s porovnáním života moderního "civilizovaného" člověka. Autoři se zmiňují také o jiných ezoterických proudech, jako jsou jóga, šamanismus nebo tai čchi, které se dají se starou keltskou tradicí porovnat, a účinky těchto cvičení na celkový zdravotní stav člověka, jakožto i na jeho psychiku a spirituální vývoj.
(Za mě je to rozhodně jedna z knih, které mi pomohly se podívat na vesmír a život z jiné perspektivy a posunout hranice myšlení.)