Charmix: Encyklomagie

Charmix: Encyklomagie https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/199020/bmid_winx-charmix-encyklomagie-199020.jpg 5 13 3

Winx Club série

>

Tato Encyklomagie je jedním z našich nejúspěšnějších kouzel. Obsahuje úplně všechno, co byste o našem světě chtěli vědět. Ponořte se do čtení a odhalte naše tajemství, myšlenky, lásky, magii, poznejte naše blízké, přátele i nepřátele, zkrátka všechno, na co si jen vzpomenete! A nebudete ochuzeni ani o nejžhavější novinky! Vaše Winx... celý text

Přidat komentář

any333
02.02.2019 5 z 5

Ačkoli se mi teď ve věku a stylu, kam jsem dospěla, může tahle růžová knížka s vílami na obálce zdát jakkoli sentimentální, neodsoudím ji, protože si pamatuji, jak jsem z ní na prvním stupni byla nadšená. Tenkrát se nestávalo, že bych moc často četla nějaký příběh, co bych si prvně nepůjčila v knihovně, takže se z Encyklomagie stala taková srdeční záležitost, která mi ležela pravidelně u postele a já se do ní mohla kdykoliv podívat.
A navíc to byly Winx, k nimž jsem vzhlížela a které jsem hltala v seriálu v televizi, každá nějak jiná, ale všechny nakloněné k dobru. Vzpomínám si, že mi tenkrát přišly jako nejlepší snový předobraz toho, jak bych jednou chtěla skončit. Jo, zní to naivně dětsky, ale snění mi nikdo zakázat nemůže. A tak, když jsem na ni - a ještě na pár dalších podobných knih, co měly raný vliv na formování mé osobnosti - narazila při výběru starých knih na přestěhování do nové knihovničky, nemohla jsem na ni v žádném případě opomenout. Vždyť jsem naprosto nadšená dělala ty rituály na otevření brány, říkala každému na potkání, jaké je jeho vílí znamení a dokonce si i nechala u jedné pixie spánku číst myšlenky, protože jsem skutečně tehdy poprvé na zveličení situace zívla a oni o tom hned psali o řádku níž. Takže ať se třeba zdá někomu jako hloupá, nedám dopustit ani na jedinou z jejích ilustrací. A vždycky si v ní ráda prolistuju, abych zjistila, jestli na jejích stránkách náhodou neulpělo něco z mého ještě primárně klidného dětství.

Vikos
03.07.2017 5 z 5

Knížka pro mě představuje svět, něco jako kouzelnou dimenzi, do které se můžu kdykoli vrátit :D


steph.tey
08.07.2015 5 z 5

:-) Řeknu vám, byla jsem strašně šťastná díky téhle knize, protože Winx jsem měla vážně moc ráda!

Kniha Charmix: Encyklomagie je v

Přečtených13x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce10x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x