William & Kate - Příběh lásky - Svatba století

William & Kate - Příběh lásky - Svatba století https://www.databazeknih.cz/img/books/69_/69774/william-kate-pribeh-lasky-svatba-stoleti-69774.jpg 4 23 7

Princ William se bude ženit. Přijměte pozvání ke královskému dvoru! Kniha obsahuje exkluzivní barevné fotografie. Ačkoli je tahle kniha vlastně literaturu faktu, žádné nudy se v ní nedočkáte. Budete mít dojem, že čtete strhující román. A jako v každém správném milostném příběhu ani tady nechybí vášnivá vzplanutí, ale i potíže a intriky, velkolepé kulisy paláců a šlechtických sídel, svět britské aristokracie a královské rodiny. Když se totiž vaše babička jmenuje Alžběta II., tatínek princ Charles a maminka byla princezna Diana, nemáte to se známostmi lehké. A vlastně ani když se jmenujete slečna Kate Middletonová a jako mnoho předchůdkyň z pohádky se zamilujete do prince. Byli jste u jejich seznámení na univerzitě, slavili jste s nimi zasnoubení v Keni, viděli jste, jak jí dal slavný prsten své matky? Že ne? Tak honem čtěte a uvidíte to všechno a ještě mnohem víc jako na vlastní oči!... celý text

Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: , Metafora
Originální název:

William & Kate - The Love story , 2010


více info...

Přidat komentář

wendy4968
16.11.2022 1 z 5

Tak tohle mě nebavilo ani trochu....

LadyCotton
25.11.2020 3 z 5

Kniha obsahuje málo fotografií a i z toho mála jsou tam některé zcela mimo (např. fotka autora s britským premiérem Cameronem, či několik stran fotek Charlese a Diany).
Při čtení mi vadilo, že kapitoly na sebe chronologicky nikterak nenavazují.
Kniha je to obsáhlá, psaná na můj vkus možná až zbytečně strohým (nezáživným) stylem, navíc spousta informací se i několikrát opakovala. Takže dojem, že čtu "strhující román" jsem skutečně neměla.


4444913
09.04.2019 4 z 5

Ale jo,asi nejlepší kniha na dané téma.S některými názory lze polemizovat jako třeba s jeho názorem kdo je "obvykle dobře informovaný"když předmět této poklony má s tímto od jisté doby značné potíže.Mám za to že autorova knížka Charles At Seventy je celkově lepší(kratší,hutnější,originální)ale ta v češtině poměrně určitě nevyjde,Charles je sice důležitější,pracovitější a přínosnější ale není sladký.

klaudia2722
25.02.2018 2 z 5

Z knihy som pomerne sklamana. Autor sluboval citanie typu literatura faktu o zamilovanom prominentnom pare. Lenze viac som sa dozvedela o tom, aku prognozu ma britska monarchia, a akymi kralmi sa raz asi stanu Charles a William. Navyse sa vela veci v knihe opakovalo. Knihu som precitala nakoniec celu, ale dalo mi to riadne zabrat.

LenkaKa
20.04.2016 2 z 5

No dalo mi trochu práce to dočíst, některé pasáže stále opakují totéž a to mě přestávalo bavit. Nakonec jsem to zdolala, ale kdyby ta knížka měl polovinu stránek, tak bychom se mohli dozvědět to samé.

Lucy2211
20.08.2014 5 z 5

Úžasná knížka. Doporučuji !

maryzka
11.05.2013 3 z 5

První kniha, která vyšla ke svatbě britského prince Williama a Kate Midletonové. Kniha je napsana seriozně byt se pohybuje na hranici lehkostí bulvaru. Kniha koncí programem jejich velkolepé svatby

Štítky knihy

Velká Británie královská rodina Catherine, vévodkyně (Kate Middleton) princ William, vévoda z Cambridge, 1982-

Autorovy knížky

Robert Jobson
britská, 1964
2011  74%William & Kate - Příběh lásky - Svatba století

Kniha William & Kate - Příběh lásky - Svatba století je v

Přečtených30x
Knihotéce14x
Chystám se číst5x