Vztahy vážně i nevážně

Vztahy vážně i nevážně https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530297/bmid_vztahy-vazne-i-nevazne-65a640449490d.jpg 3 1 1

Erotické povídky o dospíváni a vnímání vztahů v daném věkovém horizontu. Popisuje různorodost situací při výběru partnerky z pohledu muže. Inspirované životem autora.

Přidat komentář

janyska13
09.03.2024 3 z 5

Autor sepsal svůj vztahový deníček v průběhu let. Což neříkám, že je špatně, sama jsem měla období, kdy jsem se ze všeho potřebovala vypsat. A pomáhá to, zkuste to někdy.
Možná i on potřeboval uzavřít a pochopit tohle časové období. Poslední dobou se ale hlavně potřebuji do knihy pořádně začíst, což se mi s deníčkovými zápisy prostě nedaří. Potřebuji děj a hlavně, aby se tam něco pořádného stalo.
Hlavní postava se během let vztahů snaží najít tu ideální partnerku k sobě. Je vidět vývoj osoby, kdy z užívajícího si člověka se postupem času snaží hledat něco smysluplnějšího a déletrvajícího. Samozřejmě každý z nás si ve vztazích nese postupně nějaké zkušenosti či vzpomínky, je vidět, že i on sám. Několikrát jsem oceňovala jeho pohled na věc, řešení dané situace nebo uznání své vlastní chyby či nějakého dopadu na aktuální vztah.

Štítky knihy

partnerské vztahy muži a ženy

Autorovy knížky

2023  60%Vztahy vážně i nevážně

Kniha Vztahy vážně i nevážně je v

Přečtených2x