Vztah otce a dcery

Vztah otce a dcery https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/35269/bmid_vztah-otce-a-dcery-nVw-35269.jpg 3 4 2

Spojení otce a dcery je značně osudové, pro život podstatné a do jisté míry na okraji zájmu. Ale i otcové a dcery mají někdy problémy ve vztahu. Kniha známého českého psychologa a manželského poradce se zabývá běžnými problémy, které ovlivňují právě vztah otce a dcery. Upozorňuje zejména na komunikační problémy, na zbytečná traumata, která vztah zatěžují. Radí, jak o vztah pečovat, jak porozumět chování a jednání dcery vůči otci, jak problémy vyřešit a konflikty utlumit. Publikace je doplněna také oblíbenými testy, které ověří, zda je vzájemný vztah opravdu harmonický.... celý text

Přidat komentář

alena9195
10.03.2022 2 z 5

Pokud hledáte informace o vztahu otce a dcery, doporučuji se této knize vyhnout. Pokud si chcete přečíst parafrázovaného Berneho a jeho komunikační hry, mohu Vám knihu z celého srdce doporučit.

eltondo
07.01.2020 2 z 5

O vztahu otce a dcery se tu moc nedozvíte. Základem knihy je popis psychologických her/situací/vztahů platných ovšem obecně pro různé rodinné příslušníky, přátele, kolegy atd. Konkrétně vztahům otce a dcery je věnována víceméně pouze kapitola tvořená dopisy dcer otcům s autorovým komentářem.


Štítky knihy

otcovství otcové a dcery

Autoři knihy

Tomáš Novák
česká, 1946 - 2021

Kniha Vztah otce a dcery je v

Přečtených4x
Doporučených1x
Knihotéce3x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x