Příslib nás dvou

Příslib nás dvou https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/468062/bmid_prislib-nas-dvou-LfB-468062.jpg 4 37 10

Vzpomínky na tebe série

< 2. díl

Jsou naprosto rozdílní... mohli by být jeden pro druhého tím pravým? Claire už toho v životě ztratila hodně. Chronické bolesti po střelném zranění ukončily její slibnou kariéru profesionální tenistky a donutily ji smířit se s klidným životem v ospalém městečku Sanctuary Sound. Následně ji opustil přítel a utekl za její dobrodružnější nejlepší kamarádkou Peyton. A teď to vypadá, že se její renovační firma ocitla ve finančních potížích. Claire to ale bere jako výzvu, překonala už složitější překážky a jen tak něco ji nezlomí... nebo si to aspoň myslí. Dokud se ve městě neobjeví Logan, Claiřina láska z dětství, a v těsném závěsu za ním jeho sestra Peyton, zrádkyně, která Claire kdysi odloudila přítele. Logan je odhodlaný přesvědčit Claire, aby jeho sestře odpustila. Teď když Peyton diagnostikovali rakovinu, potřebuje kolem sebe všechny, na kterých jí záleží. Logan se nebojí využít ani svého osobního šarmu, aby toho docílil, a tak nabídne Claire nadmíru výdělečnou práci na jeho multimilionovém newyorském condu. Claire nezbyde než začít v životě trochu riskovat. Jenže co když se všechno sesype, dokáže se vyrovnat s další ztrátou?... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Promise of Us , 2019


více info...

Přidat komentář

Kaja1
03.03.2024 3 z 5

Tak byla to taková romantika, kterou jsem po "těžších" knížkách potřebovala. No neměly to holky jednoduché, ale když přijde mladý, hezký a k tomu bohatý, tak vám to změní život o 360 st .

Hypatia1010
19.01.2023 3 z 5

Kniha se mi celkem líbila. Ačkoliv se jedná o romanci, v tomto případě vážné téma v podobě prodělaného traumatu hlavní hrdinky, které ji poznamenalo nejen fyzicky, ale hlavně po psychické stránce, příběhu dodává hloubku a z díla dělá také dobrý podnět k zamyšlení.
Claire mě trochu rozčilovala svou zarputilou neochotou k usmíření s vážně nemocnou kamarádkou. Na druhou stranu, asi to není tak překvapivé, po zradě, které se Peyton vůči Claire dopustila - sama nevím, jestli bych takovou zradu dokázala odpustit. Logan se mi líbil, ačkoliv zpočátku mě docela štvalo, že chce Claire v podstatě pouze využít, nebo spíš vmanipulovat proti její vůli do setkání s Peyton. Vývoj jejich vztahu byl za mě nedostatečně propracovaný a úplně mě odrovnalo, když se Claire s Loganem rozešla jen ze strachu, protože se nedokázala přenést přes svoje handicapy. Autorka asi prostě potřebovala zápletku a nic lepšího nevymyslela.
Ale v porovnání s prvním dílem (příběh Steffi a Ryana) je tenhle o něco lepší. Děj je živější a postavy jsou už o něco lépe propracované a mají určitou hloubku. Hodnotím 3,5 hvězdičky.


petusska01
09.02.2022 2 z 5

Opäť príbeh pre už vyspelejšiu cieľovú skupinu, postavy sú dospelé, majú za sebou kadečo a tieto traumy alebo výchova im vplývajú na prežívanie prítomnosti a aj na nadväzovanie vzťahov. Claire ani Logan, tak ako Ryan a Steffi sa mi nedostali pod kožu. V konečnom dôsledku to dopadlo dobre, uvedomili si čo im bráni v láske a aj v užívaní si života ako takého. Logan aj Claire však boli tak tvrdohlaví, idúci si každý svoje, neotvoreni možnostiam až takmer do konca, až mi často liezli na nervy. Mam dojem, že som nezachytila ich iskru, chémiu, kúsok vtipu medzi nimi. Akoby len zrazu "boli spolu". A potom neboli. A potom zase boli a všetko vybavené jednou vetou. Myslím, že viac napätia a emócií mi prinieslo to rozvíjanie vzťahu medzi Claire a Payton ako tej lásky medzi Claire a Loganom.

lusitta05
20.11.2021 4 z 5

Ale tak bolo to celkom fajn,koniec dobrý,všetko dobré.

Lofda
17.11.2021 4 z 5

Když jsem si v knihovně půjčila tuto knížku, nevěděla jsem, že je to druhý díl (přitom ji stačilo jen otevřít, naše knihovna je totiž skvělá v tom, že pokud se jedná o sérii, najdete uvnitř vlepený štítek a hned vidíte názvy všech dílů s označením, který z nich právě držíte v ruce - no chvátala jsem a všimla si až doma). Každopádně vůbec ničemu nevadilo, že jsem první díl nečetla, jedná se o samostatný příběh. Někdy se mi zdálo, že Claire panikaří až moc a Logan vlastně neví co všechno chce, ale nakonec si oba (překvapivě ;-) ) uvědomili, že nejvíc potřebují jeden druhého a já jsem si užila čtení další příjemné romantiky..

alzbeta4340
18.09.2021 5 z 5

K odpočinku ideální. Vhodné pro chvíle, kdy potřebujete vypnout a užít si chvíle s příjemným románkem, ve kterém - a to snad nepřekvapím, všechno dobře dopadne :-).

Kudík
05.09.2021 4 z 5

V něčem je kniha lepší než první díl, v jiném zase "stejná". Autorka nadále "jede" svůj styl a stále si říkám, že své hrdinky snad ani nemá ráda, protože jim pořádně nadělila, ať již napadení, postřelení nebo rakovinu. Zde se mi velmi zamlouval čtenářský klub s Pat, Naomi... a její nedocenitelnou radou: "Nedopusť, aby tě jedno zkažené jablko přimělo vyběhnout s křikem ze sadu. Začni experimentovat se všemi druhy jablek, dokud nenajdeš to, které ti bude dokonale vyhovovat – nebo v tvém případě možná to, které bude polité karamelem.“
Pro Claire a její rodiče jsem měla jisté pochopení, ale nic se nemá přehánět, ani obavy. Logan mi přišel trošku nereálný, ale přesto se mi zamlouval, a také mě napadlo, jak bude vypadat příběh Peyton a Bena, ale .... Goodreads. ;)

Petriii
18.08.2021 4 z 5

Za mě rozhodně lepší než první díl. I když Claire mě skoro po celou dobu knížky štvala... Nevím, vůbec jsem si k ní nedokázala udělat nějaké pouto. Ale těším se na poslední díl,rozhodně to jsou knížky,co za přečtení stojí.

2688
16.08.2021 4 z 5

Začíná to zapadat ta jejich ,,kamarádská čtyřka"
Ryan a Steffi / Logan a Claire / Ben a Peyton ?

Příběh pokračuje tam kde první díl končí jen s jinými hlavními postavami a jinou zápletkou....
Líbí se mi přítomnost hlavních postav z prvního dílu a doplňujícími informacemi .....
Těším se na Peyton

Lenka-123
03.08.2021 5 z 5

Za mě pěkná knížka. :-)

Štítky knihy

romantika

Autorovy další knížky

Jamie Beck
americká
2021  74%Vzpomínky na tebe
2021  76%Příslib nás dvou

Kniha Příslib nás dvou je v

Přečtených54x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce127x
Chystám se číst42x
Chci si koupit10x
dalších seznamech2x