Vzchopte se, do p**dele!

Vzchopte se, do p**dele! https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/458560/bmid_vzchopte-se-do-p-dele-LAz-458560.jpg 4 12 4

Motivační příručka pro všechny, kdo motivační knihy nenávidí. Nevíte si rady se životem? Stojí vaše kariéra na mrtvém bodě? Potřebuje váš vztah nový impuls? Anebo vám pomalu, ale jistě kyne zadek? Tak se vzchopte! Vy přece víte, že přísun energie si nezajistíte hlazením krystalů a otevíráním čaker, ale spíše dobrým spánkem a trochou pohybu. Je vám jasné, že bez přátel budete osamělí a v depresi. Jste si vědomi, že potřebujete nakopnout - a přesně to vám tato kniha nabízí. Pomůže vám vrátit život do správných kolejí bez spousty esoterického balastu a vyčpělých frází. Stačí, když se budete řídit naším blbuvzdorným (a vtipným) návodem, a zakrátko se z ufňukané bábovky stanete rockovou hvězdou.... celý text

Humor Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Bookmedia
Originální název:

Get a F*cking Grip: How to Get Your Life Back on Track , 2019


více info...

Přidat komentář

IvaniceTamta
24.01.2023 5 z 5

Když v názvu knihy vidím ** a snahu o co nejvíce vulgární název, tak ve mně kniha začne probouzet podezření, že jde o rafinovaný marketingový tah. A ve většině případů tomu tak i je. Překvapivě to však není případ této knihy.

Lehce vulgární popis divno-životních situací vám připomene, že nejste jediný, kdo momentálně prožívá životní nesnáze. Kromě toho pro vás kniha ukrývá i pár docela zajímavých doporučení, kterými si můžete život pozitivně okořenit.

Bylo to fajn!

andrea7191
21.03.2022 3 z 5

Jedna z mála knih tohoto typu, které se neberou tak vážně. Nemám ráda tu modernologii, kdy je každý schopný být koučem čehokoliv. V posledních pár letech v sobě spousta lidí našla "cosi", na základě čeho usoudili, že mají nadání lepšit životy jiných k lepšímu. Tahle kniha je trochu jiná. Zábavná, laická, žádné odborní kecy a to je na ní fajn. Určitě vám to nezmění život, určitě díky ní nepřijdete na podstatu existence bytí a rozhodně se rán o po přečtení neprobudíte a nebudete se cítit až zázračně šťastně a spokojeně. No a co?


radimch
07.12.2021 3 z 5

Zajímavě pojaté, plno vulgarismů, žádné odkazy nebo studie, takové výkřiky jako na vojenském buzerplacu. Ale oddychově dobré. Určitě neuškodí.

vladkavl
05.01.2021 5 z 5

Velmi mě kniha pobavila. S lehkostí a nadhledem a hlavně s humorem mi připoměla vše na co člověk prostě zapomíná...

Autorovy knížky

Matthew Kimberley
britská, 1980
2020  77%Vzchopte se, do p**dele!