Vzala jsem si bestsellera

Vzala jsem si bestsellera https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/104238/bmid_vzala-jsem-si-bestsellera-Tur-104238.jpg 4 11 3

Spisovatelka je druhou ženou úspěšného spisovatele A. Haileyho, v knize popisuje svůj život s tímto úspěšným mužem.

Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: , Talpress
Originální název:

I Married A Best Seller , 1978


více info...

Přidat komentář

ludek.n
17.03.2020 3 z 5

Pohled na životní příběh populárního a světoznámého spisovatele z pohledu jeho manželky je imaginativní a zajímavý počin v ne úplně tradičním formátu. Sheila Hailey píše o svém manželství s plnou otevřeností a odvahou nenechat se svázat jakýmikoli předsudky či tabu. Současně podává obraz o výjimečné osobnosti se skromností a pokorou své vlastní úlohy. Co by se knize dalo vytknout, je jistá nelineárnost a rozvleklost textu. Některé kapitoly jsou nabité informacemi, jiné mlátí prázdnou slámu a točí se stále dokola kolem jednoho jediného detailu. Jsou tu citáty, mířící přímo k jádru věci, a další, které přetékají patosem a nabubřelostí. Obecně se však dá říci, že Sheila Hailey napsala čtenářsky vděčnou knihu, která je více cílena na ženskou část populace, ale pravděpodobně neurazí ani tu mužskou.

LPG
08.07.2016 5 z 5

Mistr Hailey pro mne v životě udělal hodně. Nejen jeho tvorbou, ale i přístupem k životu a práci. Pokud zbožňujete tohoto autora, rozhodně by Vám tato kniha neměla uniknout. Detailně provedená recenze jeho počínání.


Nunynka
28.03.2016 2 z 5

Pokud budete chtít u knížky hodně rychle usnout,tak u této se vám to povede. Knížku jsem četla hodně dlouho. Snad jen dvě kapitoly byly trošku záživnější.

Štítky knihy

paměti, memoáry manželství

Autorovy knížky

Sheila Hailey
americká
1993  73%Vzala jsem si bestsellera

Kniha Vzala jsem si bestsellera je v

Přečtených19x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce21x
Chystám se číst5x
Chci si koupit1x