Výživa ako zbraň proti rakovine

Výživa ako zbraň proti rakovine https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/169170/bmid_vyziva-ako-zbran-proti-rakovine-169170.jpg 5 9 3

Kniha prvýkrát vyšla na jeseň v roku 2005 v Kanade vo francúzskom jazyku. Dodnes bola preložená do 12 jazykov, v niektorých vyšla už v treťom vydaní. Autori - Richard Béliveau a Denis Gingras - sú poprední vedeckí pracovníci v oblasti onkológie na Quebeckej Univerzite v Montreali, výskumne sa zaoberajú vplyvom potravín a stravovania na vznik a vývoj nádorov. Výsledky dlhoročného výskumu sa touto knihou snažili priblížiť všetkým, ktorí si uvedomujú riziko a závažnosť rakoviny - zdravým, chorým a vyliečeným. Jazyk knihy je zrozumiteľný i neodborníkom, text je funkčne doplnený tabuľkami, grafmi a obrázkami. Čitateľ získa exaktne overené poznatky o chorobe a možnostiach jej liečby, čo ho určite bude motivovať k zmene stravovacích návykov. Po prečítaní knihy bude vedieť ako, ale najmä prečo tak má urobiť. ... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Balneotherma
Originální název:

Les aliments contre le cancer , 2005


více info...

Přidat komentář

a304
21.05.2023 5 z 5

KVALITNÍ SPÁNEK, PÍTNÝ REŽIM, POHYB NA ČERSTVÉM VZDUCHU, POHODA VE VZDAZÍCH A VÝŽIVA základní předpoklad odpovědného, preventivního přístupu ke zdraví.
Spisovatel poskytuje některé informace a recepty, aby vám tělo poděkovalo.
Doporučuji : každý den 30 gramů směs ořechů např. i k suchému chlebu /pro mozek: nerostné látky , zdravé tuky i sacharidy z obilí. Denně zelenina, večer bílkovina /vejce, tvaroh, ryba, kuře - k obnově buněk.
Petrželku pěstujte na okně a každý den nějakou bylinku!
Autora doporučuji pro inspiraci.

Metroušek
26.01.2022 5 z 5

Výborná, rozumná, vědecká knížka o rakovině. Kdo má zájem o prevenci nebo se snaží o potlačení rakoviny, určitě neprohloupí, když si knihu přečte.


Jaryad
09.09.2020 5 z 5

Jelikož jsem knihovnice, tak jsem měla možnost se seznámit také s tímto velmi zajímavým titulem. Nejprve jsem si říkala, že ten název zní velmi depresivně, ale na druhou stranu, jelikož jsem se delší dobu potýkala s únavou a pocitem, že je něco špatně, přesvědčily mne kapitoly o zdravé výživě, že zelenina není jen "zdravá", jak nám to vsugerovávali naši prarodiče, ale že skutečně se v ní skrývá spousta důležitých vitamínů a minerálů, které pomáhají buňkám v našem těle doslova ožít. Z "nechutné" brokolice pak vytvoříte zajímavé recepty a zjistíte, že není tak hnusná, jak si to pamatuje ze školní jídelny. Stačí ji přihodit na drobno do polévky, do bramborové kaše či do brokolicových placiček - bramboráků "brokoličáků" a budete mile překvapeni. :-)