Vyhrála jsem DEPRESI

Vyhrála jsem DEPRESI https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/407694/bmid_vyhrala-jsem-depresi-hX4-407694.jpg 4 7 3

PRAVDIVÝ PŘÍBĚH Příběh o tom, jak jsem ty první měsíce s dítětem prožívala, co mi všechno lítalo hlavou a jaké strasti jsem namísto euforie zažila. PŘIJETÍ Věřím, že když člověk ví, že některé stavy a situace prožil i někdo jiný, naučí se je popsat a ventilovat, přijde mocné přijetí, které je prvním krokem z jakékoliv louže (nebo bláta). TIPY A TECHNIKY V knize jsem se podělila o 25 triků, tipů a technik, které mi pomohly na cestě k větši spokojenosti a které doporučuju i dalším ženám, tedy i vám. A ne, nejsou to antidepresiva. PŘÍBĚHY DALŠÍCH ŽEN Protože sdílení je mocné, zejména v kruhu žen, připravila jsem pro vás v knize ještě 7 příběhů dalších žen, které si podobným údolím temna prošly. ILUSTRACE Ráda bych knihou podpořila hravost dospěláckou, a tak na stránkách najdete i 6 ilustrací k tématu, které si můžete vlastnoručně dobarvit. INSPIRATIVNÍ TEXTY Vaši hravost a kreativitu podpořím i šesti inspirativními, laskavými a krasopisnými texty. Nejsou dokonalé, ale jsou tvořené pro vás. A o tu radost z tvorby jde.... celý text

Přidat komentář

StanaStiborova
18.10.2021 5 z 5

Dva měsíce jsem ležela doma na gauči a čuměla do zdi. Neměla jsem sílu ani vstát a jít se najíst. Měla jsem dojem, jako kdyby můj život byl hroutící se věž. Určitá část mě věděla, že to je nutný přerod, že si mě nově příchozí dítko formátuje a do toho mnou cloumají hormony a vyčerpání. Možná by to někdo nazval klasickou těhotenskou depresí. Ale bylo docela těžké být v tom ty dva měsíce sama.

A co mi přišlo nejpitomnější – všude se píše, jak těhotenství je nejkrásnějším obdobím v životě ženy a já jsem se cítila jako ta největší troska a nenašla o tom na netu ani čárku.

Vím, že podobné stavy zažívají mámy po porodu, naštěstí o poporodní depresi se píše mnohem více, než o depresi těhotenské. A právě na toto téma je kniha Vyhrála jsem depresi od Martiny Chomátové, která si pořádnou poporodní depkou prošla a nejen, že ji zvládla, ale už několik let sbírá informace o tom, jak z takových stavů ven vlastními silami. Ne vždy musí být okamžitým řešením AD. Rozhodně knihu doporučuji. :)

Marketa182
18.10.2021 5 z 5

Je to skvělá knížka. Myslím, že o depresi se mluví málo a když už, tak jen v kontextu "máš depku, dej si AD". Autorka otevírá další ověřené cesty, skrze které se z deprese dostala.


ditul
13.06.2019 4 z 5

Netušila jsem, že existuje tolik matek, co má deprese.. Příběh Martiny se čte moc pěkně, jsem ráda, že kniha není depresivní, z toho jsem měla docela strach.. na konci je i pár příběhů jiných žen. *Jinak MH (mentální harmonizace) je top a dokáže opravdu hodně pomoci ;)

Autorovy další knížky

2019  71%Vyhrála jsem DEPRESI
2017  93%Andromeda, elfka malá