Všechny naše životy

Všechny naše životy https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535333/bmid_vsechny-nase-zivoty-66075b99de478.jpg 4 9 2

Pětadvacetiletá Camille žije dvojí život–jeden pro rodiče, jeden pro sebe. Jenže každá lež nabaluje další. Marguerite je dáma v letech a nabízí k prodeji svůj pařížský byt, ale prodat ho nechce. Třicetiletý Thomas je realitní makléř a víc než o peníze mu jde o spokojenost klientů. Jejich setkání je jako rozcestník: který ze svých životů si vyberou?... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: ekniha , Metafora
Originální název:

La somme de nos vies , 2020


více info...

Přidat komentář

Jane2016
20.04.2024 4 z 5

Musím se přiznat, že obálka téhle knihy mě zaujala na první pohled. A s ní i věta: „Někdy je snazší ponořit se do života druhých než žít ten svůj.“

Hned co mi kniha dorazila domů, všimla jsem si označení „pro milovníky filmu Amélie z Montmartru“. Tento film mám ráda a opětovně se k němu vracím, každopádně jsem byla trochu skeptická, jestli tomu opravdu tak bude.

Kniha je pohodová, nikam nespěchá, donutí Vás číst pomalu a rozvážně. Já během pár stránek nasála celkovou atmosféru a chvilkami jsem v knize opravdu nacházela prvky společné s Amélií.

Pokud hledáte pohodovou knihu, která je o hledání sebe sama, tak Vám „Všechny naše životy“ moc doporučuju. Já si u knihy krásně odpočinula a zapomněla na svět kolem sebe.

PetraN17
07.04.2024 5 z 5

Kouzelná knížka o tom, jak se naučit žít především sám se sebou :))


Autorovy knížky

Sophie Astrabie
francouzská
2024  89%Všechny naše životy

Kniha Všechny naše životy je v

Právě čtených2x
Přečtených8x
Doporučených1x
Knihotéce51x
Chystám se číst27x
Chci si koupit5x
dalších seznamech1x