Všechno je láska: Myšlenky pro vaše srdce a duši

Všechno je láska: Myšlenky pro vaše srdce a duši https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519573/bmid_vsechno-je-laska-myslenky-pro-vase--64b65b912784c.jpg 3 8 2

Intimní zpověď Jenny Ortegy, která dobyla svět v seriálu Wednesday. Herečka Jenna Ortega pobláznila diváky jako Wednesday Addamsová. Stala se popkulturním fenoménem, který ovlivňuje celé generace. Inspiruje módní trendy i životní styl. Kudy vedla její cesta na herecký vrchol? To vám prozradí ona sama a nevynechá vůbec nic: vyrůstání v Hollywoodu, duševní zdraví, milostná vzplanutí nebo ztrátu svých nejbližších. Poznejte nejúžasnější i nejtěžší okamžiky života ženy, která věří v sílu empatie: „Chci, abyste vy, moji čtenáři, věděli, že v tom nejste sami. Jsme v tom spolu.“... celý text

Literatura světová Biografie a memoáry Umění
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

It's All Love: Reflections for Your Heart & Soul , 2021


více info...

Přidat komentář

Ivet_V
23.02.2024 3 z 5

Byla jsem překvapená, jakou formou je to psané. Citát a potom předání moudra vztahující k tomu citátu. Taky mě překvapila, kolik toho takto mladá žena může předat.

DreamerX9
13.02.2024 2 z 5

Ach ti sluníčkáři.
Tohle bychom do Wednesday asi neřekli.
Kniha není životopisem ale spíše nadpozitivním deníčkem jak se autorka snaží vnímat svůj i okolní svět a přistupovat k němu.
Je to milé, pozitivní ale bez nějakých zajímavých příběhů, souvislosti a za mě v knize nebylo nic víc obohacujícího než je v motivačních citátech.


Štítky knihy

pro dívky pro dospívající mládež (young adult)

Autorovy knížky

Jenna Ortega
americká, 2002
2023  65%Všechno je láska: Myšlenky pro vaše srdce a duši

Kniha Všechno je láska: Myšlenky pro vaše srdce a duši je v

Právě čtených3x
Přečtených12x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce29x
Chystám se číst20x
Chci si koupit13x
dalších seznamech1x