Vše, co znamená úspěch, mě naučil Napoleon Hill

Vše, co znamená úspěch, mě naučil Napoleon Hill https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/179722/mid_vse-co-znamena-uspech-me-naucil-nap-H4D-179722.jpg 4 6 6

Ve své knize shrnuje autor Don Green zásadní principy filozofie Napoleona Hilla a na příkladu mnoha známých osobností dokazuje univerzální rozměr Hillových myšlenek. Každý z nás může vyniknout – stačí jen přestat se bát a jít za svým snem. Tato kniha je určena všem, kteří touží něco dokázat. Řečeno slovy autora, můžete být, čímkoli si jen zamanete. Štěstí, bohatství nebo úspěch jsou jen produkty mysli a jejích neomezených možností.... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Pragma
Originální název:

Everything I know about success I learned from Napoleon Hill , 2013


více info...

Přidat komentář

michalkvarda
09.04.2024 4 z 5

Je to klasická rozvojovka, stačilo mě 80 stránek a pak jsem jen prolistoval, nečekejte nic odborného, takové věci najdete vždy na internetu v 3 minutovém videu. Každopádně kniha jako taková je napsaná dobře.

Lusik88
05.03.2019 1 z 5

Tato kniha je spíše doplňková. Existují daleko lepší motivační knihy. Veškerá literatura tohoto typu se motá okolo asi pěti bodů. Každý autor upřednostňuje některý z nich a přistupuje k výkladu podle toho, jakého je povolání. L. Gounelle a M. Fisher jsou o dost lepšími a věrohodnějšími autory. Pokud bych tuto knihu četla jako první, tak bych obsahu nevěřila. Autor se také dost opakuje (uvědomuji si, že to ma být "nalejvárna", ale i tak) a několikrát si i protiřečí.


ladyba
25.05.2015 4 z 5

Opět titul, který stejí za pozornost, pokud svoje podnikání, popř. pozitivní příístup k životu a cestu k úspěchu berete vážně. Myslet prostě znamená žít.

Štítky knihy

rozvoj osobnosti, osobní rozvoj motivační knihy

Autorovy knížky

Don M. Green
americká
2013  80%Vše, co znamená úspěch, mě naučil Napoleon Hill