Vodopád

Vodopád https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/454644/bmid_vodopad-nbY-454644.jpg 4 21 6

Seznamte se s Vodopádem. Před páníčkem se tváří jako roztomilý retrívr, sotva ale za Vláďou zaklapnou dveře, stává se z něj neohrožený psí agent a vůdce psího komanda. Z tajné základny se špičkovým vybavením řídí záchranné operace. A v té nejnovější misi jde opravdu o hodně – záhadný pes jménem Brut má v úmyslu s pomocí mocného artefaktu ovládnout celé lidstvo a předat moc do rukou zvířat. To ale Vodopád nemůže dopustit! Podaří se mu spolu s chrtem Skippym, věčně hladovým Hugem, hackerkou Chloe a kocourem Klavírem zatnout Brutovi tipec? To se dozvíte, když na chvíli zvednete oči od videí a přečtete si příběh od slavného youtubera Vládi Kadlece! Je tak napínavý a vtipný, že ho nebudete chtít dát z ruky.... celý text

Přidat komentář

simca9342
25.02.2023 5 z 5

Co provádějí naší čtyřnozí miláčci, když nejsme doma? O tom se můžeme dozvědět nejen z filmu Tajný život mazlíčků, ale z této knihy. Slavný youtuber Vláďa Kadlec napsal o svém soužití se psem Vodopádem knihu. Zvláštní jméno, že? Hafan sice jako vodopád nevypadá, ale způsoby jeho myšlení by o tom mohly vypovídat. Je totiž agent v utajení a spolu se psími kamarády- kolegy - řeší různé mise a velí ostatním. Ten současný případ je o tajemném psu Brutovi, který se chystá ovládnout svět. Vodopád, Skippy, Chloe, Hugo, Klavír- zachrání kocouřo- psí jednotka rychlého nasazení svět?

AngeliS
10.11.2021 5 z 5

Nečekala jsem od toho zhola nic, vlastně spíš hrůzu. Ale onio je to vážně super. Báječná knížka pro děti. Když jsem to po večerech předčítala, úplně jsem vzpomínala na svoje děštské představy. Je to napsané tak, jako bych to vymýšlela já tak v deseti letech. Nechci tim říct, že je Vláďa na úrovni 10 letého dítěte, ale že se skvěle trefil. Hlavně, malému pánovi se to líbilo, vždy hezky usne a tak to má být. Ilustrace také suprové.


Petkona
29.04.2021 3 z 5

Docela povedená oddechovka, i když už asi nejsem cílová skupina. Příběh je povedený a obsahuje moc hezké ilustrace. Přečteno za jeden den, ale bylo to fajn.

Nočnípták
18.02.2021 5 z 5

Tohle se musí dětem líbit. Ač už nejsem dávno dítě tak se mi líbila moc. A to jméno - Vodopád. Je nezvyklé, přijde mi mazlivé a hlavně je české. To teda oceňuji. Dětem to asi bude jedno, ale spojení psích a kočičích hrdinů ovládajících počítače a vynálezy dnešní doby, to je určitě nadchne.
Původně jsem dala 4*. Právě jsem to přehodnotila. Přidávám ještě jednu.

Knižní výzva 2021- 15. Kniha, jejíž název je i jménem hlavní postavy

Květi62
02.01.2021 4 z 5

Knihu jsem koupila pro vnuka, neodolala jsem a přečetla si ji. Myslím, že se mu bude líbit. Je vtipná. Psí kamarádi v boji proti Brutovi využívají počítače a důvtip.
Kniha má i pěkné ilustrace.

Frida12
28.12.2020 5 z 5

Trošku jsem se toho bála, ale rozhodně mě to bavilo. Napínavé to bylo, i když mi bylo jasné, jak to skončí. A několikrát mě to rozesmálo, hlavní postavy si neodpustí nějaké ty vtípky i v sebevážnější situaci.

Štítky knihy

člověk a pes tajní agenti

Autorovy knížky

2020  87%Vodopád

Kniha Vodopád je v

Právě čtených1x
Přečtených23x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených3x
Knihotéce14x
Chystám se číst11x
Chci si koupit3x