Vlci z Aljašky

Vlci z Aljašky https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/142534/vlci-z-aljasky-142534.jpg 3 9 3

Volám sa Alex Tomasová a vždy som bola decko, ktoré nikto nechcel. Vlastní rodičia ma odkopli ako psa a v domove si ma prehadzovali ako horúci zemiak z pahreby. Neskôr sa našla rodina, ktorá si ma nechala. Nenávidela som ich za to, lebo mi nerozumeli. Život sa mi zdal mizerný. Iba v škole sa mi darilo. Bola som kráľovná – tá, ktorej sa všetci báli odporovať. Všetko zmenil neplánovaný rodinný výlet na Aljašku, kde som spoznala záhadné dvojčatá – anjela menom Kris a jeho brata Sama. Nikdy som ich nemala stretnúť. Boli mojou skazou. No práve tam – na konci sveta – som zistila, kto v skutočnosti som a čo všetko dokážem. Prezradila mi to šamanka z miestneho kmeňa. A tak som sa ocitla vo vojne, ktorá trvala už tisícky rokov. Medzitým som prežila veľkú lásku, vášeň, ale aj hnev a sklamanie. Teraz ma čaká obrovská výzva. Prekliatie aljašských vlkov sa vzťahuje aj na mňa, a preto musím odvážne čeliť svojmu osudu.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Motýľ
Originální název:

Vlci z Aljašky


více info...

Přidat komentář

E.T.007
21.02.2024 1 z 5

No... tak toto bola poriadna zlátanina.

Ak by som bola učiteľka a tento príbeh by bol rozsiahlejšou prácou nejakej mojej žiačky, tak si poviem: z tej baby raz možno bude spisovateľka - potenciál tam totiž je. Ale ako čitateľovi mi ten náznak potenciálu v tej rozsiahlej slohovej práci, žiaľ, ani náhodou nestačí.

Zoui
27.02.2019 1 z 5

Vlčí téma v knihách mám hrozně ráda. Tohle je ale jedno velké zklamání. Celou dobu mi připadalo, že jí muselo vymyslet malé dítě (cca 12let).
Za mě rozhodně nedoporučuji, ztráta času.


eletrika03
07.03.2014 4 z 5

(SPOILER) Celkem zajímavá kniha a celkem mě překvapil konec. Já bych si nevybrala konec života.

Autorovy knížky

2012  51%Vlci z Aljašky

Kniha Vlci z Aljašky je v

Přečtených18x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce19x
Chystám se číst5x
Chci si koupit2x