Vietnamská rebélie

Vietnamská rebélie https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/355521/bmid_vietnamska-rebelie-BJs-355521.jpg 5 8 3

Tři týdny. Dva tisíce kilometrů. Jedna noc v džungli. Road trip Vietnamem na prastarých jednostopých vehiklech za padesát babek. Bez zkušeností, bez plánu, bez základní výbavy a dokonce i bez řidičáku. Prostě bez starostí, že jo.

Přidat komentář

denisa0404
03.07.2019 5 z 5

Výborná knížka

Marcel7
18.01.2019 4 z 5

Tohle není cestopis, jak ho znáte. Toto je naprosto neotřelý popis dvou bláznů, kteří svoje trable vydávají za punk :D Vynikající, místy až neuvěřitelný příběh třítýdenního cestování po Vietnamu na motorkách, které jezdí bez klíčků nebo bez baterky. Vynikající pantomima a spousta mého veřejného smíchu ve vlaku. Oceňuji swear words, který mě prostě baví, páč mluvím taky, jak mi huba narostla, že jo...
Pokud si chcete přečíst o tom, jaký Vietnam je a něco se dozvědět o charismatu Vietnamu, toto je kniha pro Vás. Pokud chcete jen vědět kde co je, pak si pořiďte Lonely Planet.


jitvav
04.12.2017 5 z 5

Ač určitě nejsem cílovou skupinou pro tuto knihu ( na motorce nejezdím), sáhla jsem po ní z důvodu, že se v příštím roce do Vietnamu chystám a zajímaly mne pocity a zážitky lidí, kteří se touto, místy dost drsnou, ale přesto krásnou zemí vydali na vlastní pěst a pohybovali se především v méně turistických oblastech. Knihu jsem přečetla jedním dechem, pravda, některé výrazy jsou trochu ostřejší, ale zřejmě vyplynuly ze vzniklé situace. Kniha je doplněna zajímavými autentickými fotkami.

Autorovy knížky

2017  90%Vietnamská rebélie

Kniha Vietnamská rebélie je v

Přečtených11x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených3x
Knihotéce2x
Chystám se číst5x
Chci si koupit4x