Vězení jako dar

Vězení jako dar https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/342505/mid_vezeni-jako-dar-qUa-342505.png 4 5 2

Hluboký, až šokující reálný příběh autorky z britského vězení, který ukazuje, jak snadno se člověku může z minuty na minutu změnit život. Na stránkách knihy můžete nahlédnout za zdi vězení, do běžných dní vězňů, a dozvíte se, jak je možné pobyt tam zvládnout. Zápisky autorky jsou protkané příběhy jednadvaceti dalších žen, s nimiž se potkala, stejně jako jejími inspirativními zamyšleními nad svobodou a obyčejnými věcmi, které denně zažíváme. Kniha ukazuje jiný pohled na život jako takový. Odhaluje sílu, naději a vizualizace, které mohou pomoci i vám.... celý text

Přidat komentář

ditul
07.10.2019 5 z 5

Mě se kniha líbila. Chápu autorku, že se to snažila ve vězení nějak překousat, ani si nechci představit, že bych byla v její kůži. Takto naivně se tam může dostat spousta žen.. Věřím i tomu, že po době 21 dní, kdy si zvykáme na nové věci, se začala přizpůsobovat režimu ve vězení. Měla štěstí, že si uměla dělat vizualizace, které pomáhají a mohla tak ze sebe setřásat negativitu..

Zera
31.05.2017

Pro mne zklamání. Autorka střídá popis zážitků z vězení s duchovními myšlenkami, ovšem velmi povrchně, bez hloubky, bez opravdové sebereflexe. Zážitky z vězení jsou vlastně velmi ukňouraným popisem denního režimu ve vězení (jaká hrůza - voda ke sprchování příliš teplá, nabídka asi jen ze tří jídel, televize na pokoji už nudí, nemožnost volného pohybu - jaký div ve vězení?....) Myšlenky dne jsou výběrem z duchovní literatury, ovšem bez propojení s autorčiným prožíváním. Pouze to avizuje, její chování ve vězení většímu duchovnímu ponoru nenapovídá. Nevěřím jí to, jediné, co mne zaujalo, byly pasáže popisující autorčiny vizualizace.
Chce-li někdo knihu k přečtení, napište, pošlu Vám jí poštou, v knihovně jí nechci.


Autorovy knížky

2017  72%Vězení jako dar

Kniha Vězení jako dar je v

Právě čtených1x
Přečtených6x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce3x
Chystám se číst2x