Vetřelci dávnověku

Vetřelci dávnověku https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/374575/bmid_vetrelci-davnoveku-d7f-374575.jpg 4 8 3

Oficiální doprovodná publikace hitového seriálu Vetřelci dávnověku® televizní společnosti HISTORY™. Přináší úžasné fotografie a pozoruhodné rozhovory s jeho nejpopulárnějšími experty, speciálně vybranými producenty pořadu. Na úvod exkluzivní předmluva tvůrce seriálu Kevina Burnse. Miliony lidí na celém světě věří, že nás v minulosti navštěvovaly mimozemské bytosti. Co kdyby to byla pravda? Každý týden sledují na HISTORY™ statisíce diváků nesmírně populární seriál Vetřelci dávnověku®, aby se připojili k velice napínavému a hloubkovému průzkumu záhad v samém srdci světových civilizací. Nyní vycházejí Vetřelci dávnověku®, první a jediná oficiální doprovodná publikace této hitové série, kde vás nejpopulárnější experti – Erich von Däniken, Giorgio A. Tsoukalos, David Hatcher Childress a David Wilcock – podrobněji zasvětí do záhad, které z pořadu udělaly popkulturní fenomén. Kniha plná strhujících faktů a zákulisních příběhů předních protagonistů paleoastronautiky, bohatě doplněná fotografiemi archeologických záhad, se zabývá těmi stejnými klíčovými otázkami, které vévodily seriálu: • Kdo byli? • Proč přišli? • Co tu po nich zůstalo? • Kam odešli • Vrátí se?... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus Náboženství Literatura naučná
Vydáno: , Fontána (Dobra & Fontána)
Originální název:

Ancient Aliens: The Official Companion Book , 2016


více info...

Přidat komentář

Vidlička
24.08.2022 4 z 5

Samotná publikace je jen velmi průměrná, krutě jí chybí obsah, rejstřík a větší obsažnost. Nicméně pro první vhled do tématu dostačující nejen fotkami, ale pro neznalé hlavně předmluvou. Já, jako zarytá stoupenkyně teorie archeoastronautů, fanynka seriálu a obdivovatelka megahároše Giorgia ale prostě musím dát víc hvězdiček, než za co kniha stojí, už jen pro zvýšení povědomí o našich dávných šéfech.

Úvaha: jak je možný, že se valná většina lidí vysmívá víře v emzáky, pro kterou je daleko víc důkazů, a která je daleko logičtější, zatímco víra v "teologického" boha/bohy, které ani Bolek Polívka nikdy neviděl, je něco naprosto normálního, ba úctyhodného?! Já samozřejmě vím proč, přesto mě zabedněnost průměru nepřestává udivovat... (jéžiš, ta je ale chytrá jak rádio, co - jenže i to máme díky ETs, takže správné zvolání by mělo znít: Anunnaki, ta je ale chytrá jak rádio ;-))

EvaD
11.05.2020 4 z 5

Kniha ve stručnosti pojednává o tématech, která zajímají příznivce teorií o dávné návštěvě mimozemšťanů na naší planetě. Zahrnuje nejčastější témata - záhadné megalitické stavby včetně pyramid či soch na Velikonočních ostrovech, neuvěřitelné geoglyfy na planině Nazca i jinde, mytologické příběhy ze všech koutů světa, Roswellská akta a podobně. Já jsem na ní ocenila hlavně množství kvalitních fotografií, na kterých je možné věci si pořádně detailně prohlédnout, což nelze při sledování stejnojmenného seriálu, ze kterého kniha vychází.


Nibiru
31.03.2020 4 z 5

Knihu jsem si zakoupila, protože stejnojmenný seriál sleduji pravidelně úplně od jeho počátku. Kniha se hodí i jako hodnotný dárek pro čtenáře, které tato problematika zajímá. Je na křídovém papíře s krásnými fotografiemi a každá kapitola je věnována jednomu autorovi, který rozebírá jedno konkrétní téma. Kniha nemůže obsáhnout problematiku stejnojmenného seriálu, to ani není její účel, ale vybraná témata jsou zajímavá a dá se říci, že nejznámější, i z hlediska určení pro širokou veřejnost.
Doporučuji jako dárek!