Vesmír ve sprše

Vesmír ve sprše https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/411900/bmid_vesmir-ve-sprse-WC5-411900.jpg 4 14 3

Jak často se sama sebe žena ptá: Kdy už konečně začnu žít svůj život? Až opustím rodnou hroudu a potkám svého prince? Až pošlu svého ženatého milence k vodě? Až přivedu na svět dítě? Až manželství s kdysi tolik milovaným mužem skončí v troskách, protože jsme po dětech a nespočtu manželských krizích oba k smrti unavení? Až při sexu začnu křičet a vzývat všechny svaté? Až potkám svoji platonickou lásku a konečně s ní vlezu do postele? Až dám výpověď v práci, která mě už deset let nebaví, a zjistím, co vlastně chci v životě dělat ze všeho nejvíc? Kniha Vesmír ve sprše přináší poutavé čtení o hořkosladkých podobách života ženy v dnešním světě, který od každé z nás něco chce, ale když něco chceme my, musíme se s ním o to porvat.... celý text

Přidat komentář

brunettlibrary
29.07.2021 3 z 5

Knížka se mi líbila, vybrala jsme si ji pro její trochu feministický nádech a zklamaná jsem nebyla. Po povídkách jsem sáhla poprvé, jsou psané čtivě, ale jako milovníkovi románů o 700 stránkách jsem se u každého minipříběhu nemohla zbavit pocitu, že toho chci vědět mnohem víc (to ale není chyba knížky, ale moje). Určitě bych knížku doporučila dál jako lepší průměr, se kterým budete spokojení. PS: Jak autorka slibuje tak ano, našla jsem se hned v první povídce.

leucantha
25.07.2019 5 z 5

Po delší době jsem sáhla po povídkové knize a nelituji! Napsaná skvěle, čte se skoro sama, velmi doporučuji


LilianaFalcon
15.06.2019 5 z 5

Hořkosladké je to správné slovo. Povídky o životě. O jeho úskalích. O tom, jak se s čím kdo vyrovnává. S konci otevřenými i uzavřenými.
Normálně povídkové knížky nečtu, ale tahle je skvělá. Možná přeháním, ale rozhodně na mě udělala dojem stejně jako Čapokovy Povídky z jedné/ druhé kapsy.
Občas jsem se v někom trochu viděla a nikdy není na škodu si uvědomit, že v tom člověk není sám. Že i další se potýkají se... životem. Všem ženským moc doporučuji. Teda klidně i chlapům, i když myslím, že ženy si to užijí víc.

Autorovy knížky

Petra Suchá
česká, 1972
2019  84%Vesmír ve sprše

Kniha Vesmír ve sprše je v

Právě čtených1x
Přečtených15x
Čtenářské výzvě3x
Chystám se číst16x