Veškárničky

Veškárničky https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/443836/bmid_veskarnicky-3Ne-443836.jpg 5 2 2

„Je k zbláznění, vážení, vší taneční řádění!“ Veška Věrka a vešák Ríša jezdí veškobusy od stanice ke stanici a vymýšlejí veškárničky. Ukážou nám svůj pohádkový svět – projedeme trasu se zastávkami, jako je Škola, Nemocnice, Večírek, Útulek pro psy nebo Plavecký bazén. Budeme obdivovat odvahu a vytrvalost vších kamarádů, zasmějeme se jejich příhodám a cestou si zahrajeme, zazpíváme i zatančíme. A když nakonec Věrka s Ríšou nastoupí i do našeho veškobusu? Svezeme je, kam budeme chtít!... celý text

Přidat komentář

lucakuca
03.10.2022 4 z 5

Miloučké, hladivé po duši.

TomášKap
25.08.2020 5 z 5

Když jsem knížku Veškárničky poprvé otevřel, kladl jsem si otázku: „Může být veš, co člověku pije krev a nutí ho drbat se ve vlasech, kladným hrdinou knížky pro děti?“
Muže a co je ještě lepší, dokonce děti uvidí svět z pohledu malé vešky Věrky. Prožijí s ní pár dobrodružství a přeskoků do několika nových hlav.
Díky této vešce se děti nenásilně dozví mnoho podrobností ze života těchto tvorečků. Je tak velká naděje, že se děti přestanou vší bát a budou jim dokonce sympatické.
Navíc děti v knížce čeká mnoho úkolů, které vyzkouší jejich pozornost, fantazii a mohou si též zazpívat. Také ilustrace zdobí tuto knihu a často se moc hezky vplétají do textu.
Moc rád doporučuji všem maminkám a dětem tuto originální knihu.


Autorovy knížky

2020  90%Veškárničky

Kniha Veškárničky je v

Přečtených4x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x