Velká kniha manažerských dovedností

Velká kniha manažerských dovedností https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/48198/bmid_velka-kniha-manazerskych-dovednosti-83B-48198.jpg 3 4 3

Nemáte nikdy dostatek času připravit se na zvládnutí klíčových manažerských úkolů? Drtí vás náročné deadliny a přemíra práce? Potřebovali byste vzdorovat času, ale nevíte, jak? Tento praktický manuál pokrývá všechny hlavní situace, kterým musíte čelit při své práci. Potřebujete-li vybrat vhodného pracovníka, hodnotit a motivovat spolupracovníky, připravit prezentaci, projekt či rozpočet, vést týmové porady a koučovat, správně rozhodovat nebo zvládnout velké množství práce, dozvíte se spoustu rad k rychlému zapamatování a naprosto konkrétní tipy, co a jak říkat a dělat. Budete brilantní a přesvědčiví, zvládnete špičkově sami sebe, druhé a svoji práci. Budete myslet, rozhodovat a jednat efektivně, účelně a rychle. O vašem úspěchu nerozhodují jen znalosti z oboru, ve kterém působíte. Rozhoduje o něm zvládnutí těch dovedností a technik, bez nichž se při práci s lidmi neobejdete.... celý text

Literatura naučná
Vydáno: , Grada
Originální název:

Fast thinking manager’s manual , 2004


více info...

Přidat komentář

michal0307
02.02.2021 3 z 5

V knize je relativně dost rad a přirovnání z praxe. trošku, jak bývá zvykem, kniha podsouvá nějakou myšlenku, což mi osobně vadí, ale nemohu říct, že by to byla špatná kniha.
Jen upozorňuji, že knihy stárnou, svět se vyvíjí, stejně tak ten obchodní...

ladyba
21.08.2015 3 z 5

Tahle publikace je objemná, notickou lákavá, ale už jsem četla od Mr Teplar anebo vůbec o managementu lepší knihy. Je to takové král promluvil, neřekl nic, za to pěkně jak pro prvňáčky. A to je to, co mi asi na knoze vadí nejvíc, že kniha je určená manažerům, kteří by se do svého postu měli vypracovat nějakými schopnostmi, dovednostmi a umem, a pak se tu přes půl knihy řeší, jak přijmout nového zaměstnance a jak mu zpestřit jeho první den v práci, aby neutekl. Některé rady jsou určitě fajn, ale bohužel dokonale utopené v balastu.


Lucila
14.12.2011 4 z 5

Dobrá kniha pro lidi, kteří se stanou manažery a nevědí si někdy rady. Každé oblasti je věnovaná kapitola a v rámci kapitoly najdete různě dlouhé návody a postupa, podle toho, kolik máte času. Je to dostatečně konkrétní, abyste se stihli den předem připravit na věci, o kterých nemáte zatím ani páru. Přečtete tu část, která vás zajímá a vaše šance se zvyšují. Tímto způsobem přečtete postupně celou knihu. Mně osobně kniha dost pomohla.

Autoři knihy

Ros Jay
britská

Kniha Velká kniha manažerských dovedností je v

Přečtených7x
Knihotéce6x
Chystám se číst3x
Chci si koupit5x