Velcí cestovatelé

Velcí cestovatelé https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455244/bmid_velci-cestovatele-yXP-455244.jpg 5 11 3

Ti nejodvážnější zvířecí cestovatelé a jejich dechberoucí putování! Nejen vlaštovky se každý rok vydávají na dlouhou nebezpečnou cestu, aby přežily. Ptáci, savci, ryby, ale i hmyz po celé planetě překonávají na cestě za potravou či teplem a bezpečím neuvěřitelné vzdálenosti, moře, hory i všelijaká nebezpečí. Vydejte se na cestu spolu s nimi a začtěte se v této nádherně ilustrované oceňované knize do dechberoucích příběhů 20 odvážných zvířecích cestovatelů!... celý text

Literatura naučná Příroda, zvířata Encyklopedie
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

Migration


více info...

Přidat komentář

vermartin
18.09.2021 5 z 5

Moc pěkně zpracovaná knížka, nádherné obrázky a textů tak akorát, aby to pro dítě nebyla nuda. Na konci nás potěšila mapka, díky které jsme si knížku s dětmi hezký shrnuli.

lucie3725
01.01.2021 5 z 5

Úchvatná kniha, v níž samozřejmě nemohou chybět ohraná zvířata typu motýlů monarchů, ale přesto obsahuje spoustu informací, které čtenáře zaujmou a překvapí. Opravdu pěkné zpracování, nádherné ilustrace.


lacinq
22.10.2020

Hezká knížka a pěkné ilustrace. Líbí se mi velký formát a vybraná zvířata/ptáci, o kterých knížka pojednává. Nicméně je třeba zdůraznit, že se jedná spíš o knížku pro děti, tedy aspoň já bych to tak chápala. Kniha má jen pár stran a rozhodně se nejedná o nějaký rozbor toho, kdy a kam přesně která zvířata putují nebo letí, jak jsem si myslela. Třeba u vlaštovek je řečeno, že by jim tu v zimě byla zima, a proto letí do Afriky. Nic víc, nic míň. Každému zvířeti je věnována dvojstránka, kdy text je defacto na jedné straně. Ilustrace jsou ale krásné.

Kniha Velcí cestovatelé je v

Přečtených12x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce1x
Chystám se číst18x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x