Vektory - Základní výcvik Systematická a kreativní práce s vektorovou grafikou

Vektory - Základní výcvik    Systematická a kreativní práce s vektorovou grafikou https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/181162/vektory-zakladni-vycvik-systematicka-a-kreativni-prace-s-vektorovou-grafikou-181162.jpg 4 5 3

Pokud to myslíte s vektorovou grafikou opravdu vážně, tuto knihu musíte mít. Není určena pouze pro designéry, kteří se snaží zlepšit své dovednosti, ale pro všechny, kteří se chtějí naučit pracovat s vektorovou grafikou precizně, kreativně a profesionálně. Kniha vás naučí, jak zlepšit techniky kreslení a tvořit elegantní křivky bez zbytečných či špatných kotevních bodů.... celý text

Přidat komentář

angloumene
07.06.2018 4 z 5

Zajímavé přiblížení toho, jak funguje práce s vektory. Jako totálnímu laikovy mi tahle knížka částečně přiblížila taje grafické tvorby. Naneštěstí pro mě, je ale určena spíše začátečníkům, kteří už alespoň někdy v nějakém programu pracovali a teď spíš řeší, jak se posunout zase o kousek dál.

Jonny
21.12.2015 4 z 5

Nad některýma pracovníma postupama kroutím hlavou, některé mi připadají zbytečné, nebo nevhodné pro moji práci "fotobankového grafika" (např. třídění vektorových souborů do složek projektů). Ale je zajímavé nahlédnout do kuchyně někomu jinému a tím užitečným/smysluplným se inspirovat.
Překládání názvů nástrojů do češtiny je úsměvné. A škoda toho tisku v odstínech šedi. (Zvlášť hloupé je to v situacích, kdy komentář odkazuje na barevné prvky v názorné illustraci...)


orson
07.01.2014 4 z 5

Skvělá kniha od grafika z praxe, který popisuje své metody na převod ilustrace do vektorových křivek. Sice je občas trochu ukecaná a hodně se v ní opakuje, ale je plná výborné inspirace, nápadů a postupů. Určitě doporučuji.

Autorovy knížky

2013  84%Vektory - Základní výcvik Systematická a kreativní práce s vektorovou grafikou

Kniha Vektory - Základní výcvik Systematická a kreativní práce s vektorovou grafikou je v

Právě čtených1x
Přečtených7x
Knihotéce6x
Chystám se číst1x
Chci si koupit3x