Vanga

Vanga https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/440427/bmid_vanga-pop-440427.JPG 3 3 2

Nadání, poslání, služba. Tisícům pomohla prozřít, ač sama slepá, dohlédla dál než většina jiných. Tato kniha je pocta velkému člověku.

Duchovní literatura
Vydáno: ekniha , Dimenze 2+2 Praha
Originální název:

Vanga , 2020


více info...

Přidat komentář

ViolettaCh.
15.04.2022 3 z 5

Útlá knížečka obsahuje kompilát výroků slavné bulharské jasnovidky a výroků těch, kteří ji osobně znali. V převážné části knihy jsou pak zachyceny dialogy, které vedla se svými klienty.

knihyKeMne
15.01.2022 3 z 5

Malá knížečka o známé vědmě, ale netuším, co vlastně chce čtenářovi přinést. Autoři zřejmě vzali dostupné prameny a snažili se je nějak sjednotit, což šlo velice těžko, protože v tomto případě se život i slova Vangy staly spíš legendami s různými verzemi.

Knížka obsahuje životopis Vangy (sloučené různé verze, takže takový miš maš), pak nějaké její obecné životní rady, něco málo proroctví a něco o chrámu, který nechala postavit. Větší část knížky pak tvoří několik přepisů rozhovorů, které vedla s klienty. V závěru je pak seznam dostupné literatury o Vanze, vše azbukou. Texty jsou doplněny několika fotografiemi z domu Vangy a chrámu.

Před touto knížkou jsem narazila na pár článků o Vanze a řekla bych, že byly mnohem přehlednější než toto. Ne, nemám z této knížečky dobrý pocit. Zmatečná.