Vanda hľadá lásku

Vanda hľadá lásku https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492126/bmid_vanda-hlada-lasku-BCN-492126.jpg 3 21 5

Hrejivý príbeh o hľadaní pravej lásky. Niekedy cítime, že nám niečo chýba. Niekedy nám nestačí byť hrdinom knihy – podobne ako dážďovke Vande, ktorá túži po láske. Vanda preto nelení a vydáva sa do sveta hľadať toho pravého. Čo sa jej cestou prihodí, či nájde svojho vyvoleného a či jestvujú jednorožce, sa dozviete v tejto čarovnej knižke! Úspešní poľskí autori Przemysław Wechterowicz a Emilia Dziubaková nie sú neznámi ani našim čitateľom. V slovenčine vyšli ich knihy Objím ma, prosím, Mamička, kde si? a Nerozluční kamaráti.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Wanda szuka miłości


více info...

Přidat komentář

zuzi1162
13.04.2023 5 z 5

Tak jako ponekud zvlastni kombinace zviratek, ale cetla jsem s dcerou, ktere je devet a nadsazku uz dost chape, takze jsme se docela nasmaly. Ale chapu, ze rodice s mensimi detmi mohou mit vyhrady.

bibi.r
03.04.2023 2 z 5

(SPOILER) Knížka pro děti cca 3+.

Ilustrace překrásné a něžné a milé ...
Příběh jsem nějak nepobrala, nebo možná na něj nebyla nálada. Ale ani děti to nějak nepobraly. Starší 6letý se musel ujistit, že pochopil, že Mýválkův tatínek je taky žížala.
Příběh prostě zvláštní. Neříkám špatný, ale znova už po knížce nesáhneme.


charlizee
03.03.2023 4 z 5

A mně se to hrozně líbilo! :)) Hlavní hrdinkou je vysoce uvědomělá žížala Vanda. Jak já miluju tyhle příběhy s neobvyklými zvířátky!
Vanda, evidentně ovlivněna postmoderními principy, hned úvodem prohlásí, že nemůže být jen tak standardně užitečná žížala, ale musí prožít něco extra speciálního, když už o ní vypráví tahle knížka :D No a tak se vydá hledat pravou lásku Víc vám neprozradím. Snad jen to, že je to tak ultimátně boží, že se objeví i jednorožec! :))

aydam
23.01.2023 2 z 5

Hodně slabé, bláznivé, překombinované. Tohle se nepovedlo.

Edthesock
08.12.2022 2 z 5

Kniha od (asi) zhuleného autora pro děti (nejspíš) na perníku. Co to mělo být? Takových příběhů seženete v libovolné hospodě ve tři ráno celou kopu. Je to jen takové chrlení nepříliš vtipných nápadů, které nedávají smysl a závěrečná "pointa" urazí snad každého, komu ještě nevytekl mozek ušima. Ale nakreslené je to moc hezky.