V pondělí v osm ráno

V pondělí v osm ráno https://www.databazeknih.cz/img/books/95_/95630/v-pondeli-v-osm-rano-95630.jpg 3 7 5

Byli tři a dva z nich to už udělali. Teď je tu třetí, kterému do času činu zbývají jen hodiny. Jelikož je ale ten poslední, může od přátelské dohody ustoupit. Rozhodnutí je na něm, ovšem každý čtenář jistě uzná, že dny před „akcí“ prožívá docela vesele. Pointa téhle knihy bolí.

Přidat komentář

eltondo
03.05.2024 2 z 5

Mám z toho rozpačitý dojem. Některé situace a příhody prdlých přátel jsou zajímavé. Závěr a vyznění divné.
(Nechápu, jak mohla uživatelka Nuny vědět hned na začátku, k čemu to směřuje. Ani jí to stejně nevěřím ;)

pejty
20.11.2020 2 z 5

Tak z této knihy nejsem nijak nadšený a ačkoliv měla jen pár stránek, tak mi přečtení trvalo poměrně dlouho. Ze začátku mi vadilo, že kniha byla tak nějak o ničem a bylo v ní spousta chyb a překlepů. Asi od poloviny knihy ale musím uznat, že mě na knize něco zaujalo a příběh aspoň trochu začal být zajímavý a nakonec to snad nebyla ani taková katastrofa.


Nuny
18.11.2020 4 z 5

Od začátku je jasné, k čemu bude příběh směřovat, ale nijak mi to nevadilo. Za mě je to čitelné, zajímavé postavy a vše vysvětleno. Krátké a silné, tak to má být.

Jindřich osmý
11.04.2016 4 z 5

Do poslední chvíle jsem doufala,že to hrdina knihy nedotáhne až do konce.

ber-tram
10.03.2016 1 z 5

Jelikož jsi mi, Jardo, občas korigoval pouze gramatiku a stylistiku, ale NIKDY ne názor na věc, což mi dodnes nesmírně imponuje, nejsem teď nucen, abych poopravoval svůj náhled na tvé beletristické »já« a snažil se ho vidět v lepším přísvitu jen proto, že nás načas pojila jedna redakce. K psaní trvanlivých a pozoruhodných novel jsou opravdu povoláni jiní, tobě sedne ta každodenní operativní publicistika. 11/11