V pokušení

V pokušení https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/439969/bmid_v-pokuseni-iwD-439969.jpg 4 291 67

Jsem zvyklý dostat to, co chci, a být nejlepší v tom, co dělám. Jako finanční poradce si v New Yorku vydělám majlant a večer neexistuje žena, která by mě odmítla. Celý svůj dosavadní život jsem si myslel, že je to přesně to, po čem toužím, ale po šesti letech ve městě jsem si uvědomil, že žiju jako zvíře. Musím se dát dohromady. Musím najít něco skutečného a musím se vrátit domů. Mám tam rodinu, přátele. A je tam Melina. Moje dlouholetá kamarádka. Není snadné ji popsat. Je až neskutečně chytrá a krásná. A vždycky mezi námi bylo něco nevyřčeného. Ovšem netuším, jestli to cítila i ona sama. Ani nevím, jestli bych se zvládl usadit po tak dlouhém období života starého mládence. Ale když vidím Melinu, jsem v pokušení, jemuž není snadné odolat.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Temptation , 2018


více info...

Přidat komentář

Kskaja
06.04.2024 2 z 5

Nějak mě to nechytlo. :/ škoda.

LuciLu
04.08.2023 5 z 5

Tahle jednohubka mi sedla. Jasně víme, o co jde, jak to dopadne, ale člověka to stejně vtáhne. Stránky se otáčí neuvěřitelně rychle a přečtení je záležitost jednoho odpoledne. Co mě potěšilo, že autorka uměle nevykonstruovala nějaký průšvih nebo nezapojila bývalé partnery, aby narušili vznikající vztah. Wyatt mi byl od začátku sympatický, a přestože byl vykreslen jako někdo, kdo nenechá žádnou sukni na pokoji, daří se mu v práci, tak se nechoval namachrovaně. Melina mě trochu štvala tím, jak si vůbec nevěřila a nechala po sobě šlapat.
Hlavní postava Wyatt se vrací z New Yorku, kde měl dobře rozjetou kariéru a užíval si života, domů do LA. Do NY utekl po rozvodu svých rodičů, přičemž jeho průběh a období před a po rozvodu měl vliv na to, jak se Wyatt staví ke vztahům, manželství a žili šťastně až do smrti. V LA se setkává s dávnou kamarádkou (dcerou jedné z přátelených rodin a sestrou Winnie, o které si všichni myslí, že by s Wyattem tvořila dokonalý pár. V LA nastupuje jako externí konzultant do firmy, kde shodou okolností pracuje i Melina. No a jak tohle může dopadnout?!
V knize se střídá pohled Wyatta a Meliny, což dělá knihu ještě čtivější. Co ale musím vytknout, protože mi to rvali oči je slovo prcinka. Proboha, který chlap v dospělosti používá tohle slovo???!!!


MAU256
31.03.2023 4 z 5

Příběh Wyatta, který po špatném rozchodu svých rodičů uteče pracovat do NY, kde začne žít nezřízeným životem, který ho však začne unavovat. Potřebuje něco, co zde nenajde, rozhodne se proto na nějaký čas vrátit zpět domů. Zde jakoby se vrátil v čase konečně pochopí, co je pro něj důležité - ONA. Jeho kamarádka, po které vždy toužil. Něco se však stalo, dostane u ní další šanci? Knížka se moc hezky četla, je to takové odpočinkové čtení.


Sleduje mě se zranitelným a upřímným výrazem a něžně mi přejíždí prsty po košili. Ten okamžik se bolestně vleče a já poznám, že s odpovědí váhá že váhá překročit tu hranici, za kterou jsme strávili celý život.

moudivlacek
05.03.2023 3 z 5

Krásný příběh o tom, jak moc chceme lásku, ale zároveň se jí bojíme. O tom, jak moc nás může ovlivnit vztah rodičů, a ještě víc jejich "zlý" rozchod. Zde Wyatt jede domů a rozhodne se využít šance a "začít" si něco se svou dlouholetou kamarádkou Melinou. Začnou nečekaně i spolu pracovat, jenže.... Není vše růžové a najednou se oba musí postavit svým pravým citům, a teprve teď si říct, na čem jim opravdu záleží.... Wyatt udělá gesto, které Melinu nejen překvapí, ale přímo šokuje....
Příběh vyprávěný na jedno odpoledne.

Kiwicatko
08.07.2022 1 z 5

Jsem v pokuseni sestrojit stroj casu, abych se k tehle knizce vyhnula. Boze to bylo neco tak nudneho. A slovo prcinka to dorazilo. Nevim jestli to bylo prekladem nebo originalem, ale tohle me uplne rozlozilo a ja chtela okamzite skoncit se ctenim. Nicmene jsem se hecla a bohuzel jsem si potvrdila, ze jsem na te 88 strance mela skoncit.

moma08
23.04.2022 3 z 5

Příběh byl fajn a kniha se dobře četla, ale třeba sexulní scény mi nesedly, je to takové zvláštní, kdyby tam nebyly, ani by mi to nevadilo... Neděje se tam ani žádné velké drama, je to takový pohoda.
Pro mě takový trošku lepší průměr.

lihate
18.02.2022 4 z 5

Celkem dlouho jsem byla zvědavá na tohodle autora, a tak jsem asi měla až moc velká očekávání.

Příběh byl vlastně celkem hezký, ale přišel mi hrozně plochý. Žádný zvláštní nebo nepředvídatelné momenty.
Nicméně, kniha je krásně napsaná a díky tomu se celkem dobře čte.
Melina mi přišla jako nejsympatičtější osoba z knihy. Její vášeň pro focení zcela chápu a taky focení miluju. Líbilo se mi, jak elegantně vyběhli s neprodejností jejich produktu, i když v realitě by to asi bylo nemožné, nebo alespoň ne tak jednoduché.
Práce, kde Melina pracuje je tedy vážně psycho. Smála jsem se a nevycházela z údivu.
Wyatt je taky super. Líbilo se mi, že nebyl namyšlený boháč, ale byl celkem pokorný. Krásně přistupoval k introvertní povaze Meliny a choval se jako zcela vyspělí muž.
Jinak knihu hodnotím jako takový slabší průměr. Nic, co by mě vytrhlo, ale asi dám šanci i ostatním autorovo knihám.

Knihom_olka_
11.02.2022 3 z 5

Dávám tři a půl ⭐/5⭐
Tohle není nějaká knížka, že které se posadíte na zadek, spíš je to takový odpolední zákusek.
Pobavíte se, začervenáte a už je konec.
Kniha se četla skvěle. Oblíbila jsem si jak stydlivou Melinu tak tajuplného Wyatta. Jejich příběh jsem si užila, přestože se tam toho tolik nestalo.

Artep071
23.01.2022 4 z 5

To byla taková odpočinkově lechtivá chuťovka na jedno odpoledne. No proč né:)

Jita160
28.12.2021 4 z 5

Vždy když zjistím že knihu píše muž musím po ní sáhnout...proč? Protože oni nejsou z našeho světa jsou Mimoni.Píší prostě jinak.
Byl to krásný romantický a sexem nabitý příběh. Příběh, který se vyvíjí od letitého přátelství až do milostného vztahu mě neskutečně baví. Prostě pohádka pro nás romantičky protože víme že na konci bude jen hora lásky.
Prcina...prcinka,pche no a co?

Ála1968
15.09.2021 3 z 5

Tak nevím,číst se to dalo,ale to je asi tak všechno.Žádný dojem nezůstal

nikca3976
25.08.2021 5 z 5

Další skvělá oddechovka na kterou vám stačí pár hodin..

bafuskyBaf
12.08.2021 5 z 5

Mě se to rozhodně líbilo více než předchozí kniha Neprofesionál. Wyatt mi byl moc sympatický a Melina taky, klidně to mohla být delší kniha.
Všechno v té knížce fungovalo jak mělo.

handulli
25.06.2021 2 z 5

Velice průměrná kniha o jednom napraveném sukničkáři a šedé myšce.
I takhle ohrané téma se dá různě uchopit a dobře napsat, ale mě to prostě nebavilo. Půjdu proti proudu, ale za mě to tedy nebylo ani čtivé. Do knihy jsem se musela víceméně nutit.

Laf
10.04.2021 4 z 5

Výborná kniha, která se čte úplně sama. Je to čtivě a poutavě napsané. Děj mohl být ovšem i více propracovaný, ale zase na druhou stránku, pokud hledáte nějakou kratší oddechovku, tak tohle je dobrá volba.

Ketfl
09.04.2021 4 z 5

V tomto žánru existují určitě lepší knihy, ale musím se přiznat, že se mi kniha poměrně dost líbila. Hlavní postavy mi byly sympatické, děj pěkně plynul, hezky se to četlo - no prostě je to taková příjemná oddychovka na večer. Ale prosím vás, to slovo "prcinka", to fakt ne! :-D Úplně jsem tady z toho umírala, jestli to ještě v nějaké knize uvidím, tak jí snad zrovna půjdu zakopat na zahradu. Jinak ale velké plus dávám za zmínku postav z dalších knih autora, to mě moc potěšilo.

domina
07.03.2021 4 z 5

Překvapilo mě že knihu napsal muž

Damonka12
01.03.2021 3 z 5

Typický erotický román, nic víc, nic míň.

wielka
30.01.2021 2 z 5

Hm, tazko tuto knihu hodnotit. Hodnotenie ostatnych autorovych knih nebolo u mna vysoke. Tak povedzme, ze tuto radim k jeho vydarenejsim. Aj ked necakajte, ze sa od nej nebudete vediet odtrhnut, ale bola to taka pohodova rychlovka.
Ale ked sa po x-ty raz objavilo slovo 'prcinka'... no ja som nemohla. V slovenskom preklade by to bolo co? 'Jeblinka'? :-) :-) Prepacte, musela som B-)

Maruš.D
28.01.2021 3 z 5

Není to špatná oddechovka, ale četla jsem i lepší. Naštěstí je kniha docela krátká. Příběh se čte dobře, nikdo mě tam neiritoval, ale působí na mě velmi povrchně. Chybělo mi zapracování emocí, kromě těch postelových, kterých bylo dost, jsem tam skoro nic nenašla. Vcelku předvídatelné a naivní, ale není to úplně k zahození.