V objatí svetla

V objatí svetla https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/274351/mid_v-objati-svetla-JEE-274351.jpg 4 32 11

V roku 1973 podstúpila tridsaťjedenročná Betty Eadieová ťažkú operáciu, ale na druhý deň zomrela... Predtým než sa ju lekárom podarilo oživiť, okúsila to, čomu sa hovorí zážitok na prahu smrti. Trvalo dlhé roky, kým sa odvážila svoje faktograficky presné spomienky zvečniť do knižnej podoby a ponúknuť tak svetu jeden z najpresvedčivejších dôkazov o existencii života po smrti. Jej podmanivé, inšpirujúce, nesmierne upokojujúce a sugestívne rozprávanie nám umožňuje nazrieť do sveta pokoja a bezpodmienečnej lásky, ktorý nás všetkých očakáva. Dojímavý príbeh milujúcej manželky a matky si prečítali milióny čitateľov na celom svete a dodnes fascinuje nádherným posolstvom, ktoré zmenilo a naplnilo nádejou mnohé životy.... celý text

Literatura světová Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Embraced By The Light


více info...

Přidat komentář

cleopatra11
20.02.2024 2 z 5

Některé stránky byly super, některé už o hodně méně.

Allla9
12.09.2022 3 z 5

Jsem na vážkách, jak knihu hodnotit. Určité pasáže se mi moc líbily, ale místy jsem byla na rozpacích. Takže za mě tak střed.


ditul
18.08.2022 5 z 5

Krásný příběh, který umí pohladit naši dušičku.
*Jak jsem je jednotlivě pozorovala, proběhlo mi hlavou jakési prohlédnutí, jež mi umožnilo vidět jejich osudy v budoucnosti. Pochopila jsem, že každé z mých dětí žije na Zemi kvůli svým vlastním zkušenostem. Třebaže jsem je brala jako "svoje", mýlila jsem se. Byly to samostatné duše jako já, s vlastní inteligencí, která se vyvinula předtím, než přišly na Zemi. Každé z nich mělo svoji svobodnou vůli, s níž se rozhodovalo žít život podle svého. Tato svobodná vůle se jim nesmí odepírat. Byly mi pouze svěřeny do péče. Přestože si teď nemohu vzpomenout, věděla jsem, že každé z nich má své poslání a až je náplní, svůj pobyt na Zemi ukončí. Viděla jsem dopředu některé ze změn a potíží, jež je čekají, ale chápala jsem, že jsou nezbytné pro jejich vlastní rozvoj. Nemusela jsem se bát ani trápit. Výsledně bude každé z mých dětí bez problémů a bude to trvat jen okamžik, než se zase sejdeme. Prostoupil mě klid a mír.

Jurajovamaka
21.03.2021 5 z 5

Akurát som ju dočítala. Prečítaná za večer. Jeden krásny príbeh o klinickej smrti, anjeloch a ich posôbení v našom živote...
Príbeh o tom, čo nás čaká po ŽIVOTE...mnohí zo smrteľníkov tam už nahliadli...a každý opisuje jednu veľkúúú NÁDHERU...
To, čo nás čaká je veľký zázrak, RAJ...a tak buďme k sebe dobrí, nepáchajme zbytočne
zlo, neubližujme...pretože každý jeden z NÁS je nádherná božská bytosť...a je jedno, či je žobrák, alebo pán, bohatý, či chudobný, múdry, či jednoduchý, vzdelaný alebo nie...DUŠU máme každý nádhernú...a naozaj si NIČ nevezmeme z pozemského sveta iba svoju HRIEŠNOSŤ...darmo sa pachtíme za majetkami, bohatstvom, titulmi, nakoniec aj tak každý z nás odíde bez NIČOHO...
Ď A K U J E M ????
Krásna kniha, hlboké myšlienky, balzam na ❤, dušu...určite si ju PREČÍTAJTE ❤❤❤
Ďalšie moje recenzie na knihy istagram: majusikboxxy ♡

Abia
28.02.2021 3 z 5

Líbilo, ale nenadchlo.

VeruMalfoy
06.01.2021 5 z 5

Knížka se mi moc líbila! Je plná lásky, světla a porozumění. Rozhodně stojí za přečtení a doporučila bych ji hlavně lidem, kteří si procházejí těžkým životním obdobím.

kacaabba
18.07.2020 3 z 5

V celku sympatická kniha, kterou ovšem na druhou stranu hodnotím jako ambivalentní. Na jednu stranu to asi hrdinku přiblížilo k Bohu, na druhou stranu se údajně dozvěděla i takové informace, které jsou dle mého poznání v příkrém rozporu s Biblí. A to mi nejde dohromady.

1Pomněnka
20.02.2019 5 z 5

Jedna z nejkrásnějších a nejpozoruhodnějších knih o cestě do nebe a zpět, o Boží bezpodmínečné lásce k lidem i zvířatům, o smyslu života. Čas od času se k této knize vždycky ráda vracím...

adbrko
28.01.2019 5 z 5

Mentálně náročný, protože dává do smysluplných souvislosí spoustu velkých a neznámých věcí. Takovej level jsem viděla mezi autory křesťanských (a spol.) knih zatím poprvé. Docela poklad.

SilviaKovacikov
19.04.2017 5 z 5

Krásna kniha, prečítala som ju na jeden dych, písaná ľahko a pútavo, uveriteľný príbeh.

Mercatino
08.04.2015 5 z 5

Nyní již vím, že po smrti nás čeká ještě něco mnohem krásnějšího a dokonalejšího, než si vůbec umíme představit - to mě neskutečně uklidňuje a činí mě šťastnější. Najednou člověk pozná smysl bytí, to, že se zde má něčemu naučit. Že jsme si to vybrali sami. Že špatné věci se dějí proto, abychom si vážili těch dobrých. Tímto bych chtěla autorce poděkovat, že se rozhodla o své zkušenosti podělit.