Uzení

Uzení https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/392371/bmid_uzeni-HFp-392371.jpg 4 1 1

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Grada
Originální název:

Smoked , 2015


více info...

Přidat komentář

JanaDor
04.01.2020 4 z 5

Kniha je hezky graficky zpracována a má pěkné fotografie na pevném kvalitním papíře. Dozvíte se jak udit, čím přikladat, co udit. Je tu opravdu vše pro začátečníky i pokročilé, kteří by si chtěli vyzkoušet něco nového.

Štítky knihy

kuchařky maso uzení masa a ryb

Autorovy knížky

Jeremy Schmid
novozélandská
2018  80%Uzení