Uzdrav se sám

Uzdrav se sám https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/181149/uzdrav-se-sam-181149.jpg 4 8 3

Tato elektronická kniha obsahuje všechno, co potřebujete vědět, abyste mohli dramaticky změnit svůj život a už nikdy více nebýt nemocní. Mnoho lidí, kteří tak udělali, dosáhli neskutečných výsledků ve všech zdravotních oblastech od impotence až k rakovině mozku. Není to žádná módní dieta, ale jde o porozumění tomu, jak žít způsobem, pro který jsme byli stvořeni. Kniha Vás tak dokáže svým jednoducho-pochopitelným jazykem dovést přímo do jádra věci. Žádné přikrášlování. Můžete snadno změnit svůj život skrze jednoduché principy, které téměř nic nestojí, přímo u Vás doma a začít hned teď. Lidé se nestačí divit, jak rychle začnou vidět a cítit výsledky. Nejen na váze a po zdravotní stránce, ale také v přílivu energie, v hormonálních hladinách, v paměti a funkcích mozku, ve svých postojích, lepším spánku, lepším sexu, lepší pleti, vlasech a ve výrazném omládnutí. To je ono lidi. Nepotřebuje to žádné další vysvětlování a je to lehčí než se zdá!... celý text

Přidat komentář

LittleMonste
25.02.2015 3 z 5

Knížka, která mě naučila spoustu věcí, odhalila mi pár šokujících informací o kterých většina lidí ani neslyšela - bohužel působily dost nepravdivě a zkresleně. Nemohl jsem se zbavit pocitu, že autor nám svůj názor násilně nutí a místy to působilo vyloženě agresivně. Markus vede zvláštní způsob života, který se mi celkem i líbí (jíst jen syrovou stravu, ovocné a zeleninové šťávy), možná někdy i zkusím jaké to je, ale rozhodně bych u toho nezůstal.
Hodnocení - 65%
Přečteno - 1x

jamajka99
19.02.2015 5 z 5

Nevím, jak je kniha drahá. Dostala jsem ji jako přílohu k e-mailu a vytiskla jsem si ji (181 stran). Je velmi zajímavá. I když říkám, že starého psa novým trikům nenaučíš. :-) Rozhodně si z toho ale vyberu dost užitečných informací.


mariannnka
06.11.2013 4 z 5

Poměrně drahá kniha, ale člověk v ní najde užitečné informace o vitariánské stravě spolu s dalšími odkazy na zajímavé knihy, články a internetové weby.

Autorovy knížky

  78%Uzdrav se sám