Uzdrav sám sebe

Uzdrav sám sebe https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/301329/bmid_uzdrav-sam-sebe-ih7-301329.jpg 4 5 2

Kniha o síle ducha a duše a vlivu mysli na tělo, především ve vztahu k našemu zdraví. Těžištěm jsou příběhy, otázky a zkušenosti pacientů i odborníků, stejně jako vědecké poznatky, ze kterých jsou vystavěny. Jaká je vlastně ve skutečnosti síla naší mysli? Dokáže nás naše psychika skutečně vyléčit?

Literatura naučná Psychologie a pedagogika Zdraví
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Cure , 2016


více info...

Přidat komentář

Betti
29.10.2023 5 z 5

Tahle kniha dá spoustu informací ohledně alternativní medicíny. Je tu popsáno nespočet příběhů, kdy se lidé dokázali vyléčit nebo se jim výrazně zlepšila kvalita života s pomocí psychického rozpoložení. Jsou tu probíraná témata ohledně placebo efektu, homeopatik, meditace, víry a jejich vlivu na zdraví a spoustu dalšího. Jsem ráda, že tahle kniha dává komplexní přehled o medicíně, která se přímo neučí na lékařských školách. Je dobré vědět i o alternativách, které nejsou považovány za klasickou léčbu.

syskas
09.02.2018 5 z 5

Kniha, ktorá mi pomohla mnohé pochopiť. Lebo veľa z toho som sama prežila a nerozumela čo a prečo sa deje. Určite nesúhlasím so všetkým a úplne. Ale rozhodne ukazuje iný pohľad na zdravie a liečbu hlave chronických chorôb.


Autorovy knížky

Jo Marchant
anglická
2016  84%Uzdrav sám sebe

Kniha Uzdrav sám sebe je v

Právě čtených3x
Přečtených9x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce9x
Chystám se číst10x
Chci si koupit4x