Uvědom si svůj strach a překonej ho

Uvědom si svůj strach a překonej ho https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47694/uvedom-si-svuj-strach-a-prekonej-ho-47694.jpg 5 12 4

Bojíte se udělat důležitá rozhodnutí? Požádat o zvýšení platu? Odejít z neuspokojivého vztahu? Čelit budoucnosti? Ať už máte obavy z čehokoli, tato kniha vám pomůže jim porozumět a vypořádat se s nimi jednou provždy. Naleznete v ní techniky a způsoby, které již pomohly bezpočtu lidem svůj vnitřní strach ovládnout a posunout se v životě kupředu. V tomto neocenitelném průvodci psaném s porozuměním i humorem zjistíte, čeho a proč se bojíte, jak se proměnit z oběti do tvůrce svého života, jak se bez obav rozhodovat, jak se zbavit negativních myšlenek a prožít smysluplný a naplňující život. Už nebudete svět chápat jako místo, které vám způsobuje bolest, paralyzuje vás a uvádí do depresí, ale jako místo plné síly, energie a vzrušení.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Grada
Originální název:

Feel the fear and do it anyway , 2010


více info...

Přidat komentář

dasach
27.09.2017 4 z 5

Souhlasím s deynna. Kdybych si lepila lístečky s afirmacemi po bytě, asi by si manžel a dcera mysleli, že jsem se zbláznila. Jinak kniha patří určitě k tomu lepšímu, co bylo na téma pozitvního myšlení napsáno.

REBELKAAAAAA
15.06.2015 5 z 5

Tuto knihu doporučuji jako povinnou četbu pro každého člověka. Naprosto jasně a lidsky tam popisuje běžné situace ze života, které by měl člověk překonávat a jak by se svým strachem měl nakládat tak, aby strach člověka neomezoval - neparalyzoval.
Každému bych tuto knihu doporučila, výborná práce.


ladyba
24.05.2015 5 z 5

Mimořádně poučná kniha o strachu a jak jej překonat, jak na sobě pracovat a jak pracovat na svém pozitivním přístupu k životu.

deynna
16.08.2012

Motivační knížka, která se aspoň ze začátku dobře čte, ale asi nemotivuje tak, jak by měla. Aspoň mě osobně rady typu "říkejte si, jak jste skvělí a lepte si to na lístečcích všude po bytě" moc nesedí. samozřejmě tam jsou i méně křečovité rady, nicméně musím přiznat, že jsem knížku nedočetla. Ale myslím, že to ještě někdy zkusím. Obecně motivační knížky moc ráda nemám, působí na mě nátlakovým dojmem, ale trochu nakopnout bych potřebovala. Knížce určitě dám druhou šanci.

Autorovy další knížky

Susan Jeffers
americká
2010  93%Uvědom si svůj strach a překonej ho
2014  %Maj strach a napriek tomu konaj

Kniha Uvědom si svůj strach a překonej ho je v

Právě čtených2x
Přečtených25x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených4x
Knihotéce15x
Chystám se číst39x
Chci si koupit15x