Úterní erotický klub

Úterní erotický klub https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41628/mid_uterni-eroticky-klub-hSj-41628.jpg 3 25 7

Knížka vypráví o setkání čtyř žen, které spojuje jen jedno – pracují ve stejné firmě. Do úterního erotického klubu přivedl každou z nich zištný zájem: padesátiletá Margot, úspěšná právnička, si zde chce najít přítelkyně, které by jí pomohly vyplnit její volný čas – dosud jej věnuje práci a nákupům. Brooke, pracující příslušnice vyšší vrstvy a amatérská malířka, zde doufá nalézt inspiraci – a to nejen pro své obrazy. Lux pochází z nejnižších poměrů a doufá, že se tu dozví o jiném životě – a učí se dosud neznámá slova, např. paštika, smyslný, stavba díla, chlípně. Aimée, příležitostná fotografka, bývalá bohémka a ve čtyřiceti nastávající matka prvního dítěte, vlastně setkání iniciovala v panice z blížícího se mateřství, protože se děsila, aby neskončila v \"plínkové jeskyni\". Události kolem Úterního erotického klubu vedou k tomu, že všechny ženy najdou smysl dalšího života, a navíc malá Alexandra Grace získá tři skvělé tetičky.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Metafora
Originální název:

The Tuesday Erotica Club , 2006


více info...

Přidat komentář

lenka7348
22.12.2020 4 z 5

Bylo to takové, jak to jen říct...milé. Hlavně tedy druhá část knihy, která mě bavila mnohem více. Žádná velká literární událost to není, ale jako fajn oddechový příběh o partě kamarádek si své příznivce jistě najde.

Dani5a
28.10.2020 4 z 5

Oddechové čtení o čtyřech kamarádkách z různých společenských vrstev, které se setkávají při čtení svých lechtivých povídek.


LenkaDv
22.02.2020

Tato kniha mě nezaujala. Žádná zajímavá dějová linie, psaná dost zmatečně. Za mě ztráta času, ale hrdinně jsem dočetla :-D

Synysterka
18.03.2018

Nebylo to špatné, ale nezujalo to natolik, po nějaké době si jen matně vybavuju, o čem to bylo.

Sidonie.j
16.12.2013

Čekala jsem od knížky víc, začala mě bavit až skoro ke konci...nápad na příběh opravdu zajímavej, ale tím dobrým nápadem to taky skončilo...

hobelka
01.01.2012 2 z 5

Taková oddychovka, nápad je to pěknej ale že bych se k téhle knížce ještě někdy vracela tak to teda vážně ne. Mimochodem mi připadalo že z Lux udělala až moc velkou blbku.

Viviana
11.07.2011 3 z 5

Docela milý příběh... trochu mi požitek z četby kazily chyby, kterých je v knížce docela dost (dokonce i takové překlepy jako běd místo oběd a podobně :D). Celkově to byla docela hladká četba, bohužel asi i bez trvalejšího účinku, čímž chci říct, že za měsíc už nebudu vědět, o čem to bylo. A nebude mě to ani nějak zvlášť mrzet.
Příběhově je to takový lepší průměr, nenadchne a neurazí... Charaktery postav jsou docela dobře propracované, uvěřitelné. Občas se člověk i zasměje. A myšlenka na takový literární klub se mi moc líbila. :)

Štítky knihy

kamarádky kluby

Autorovy knížky

Lisa Beth Kovetz
americká, 1964
2007  61%Úterní erotický klub

Kniha Úterní erotický klub je v

Přečtených40x
Čtenářské výzvě6x
Doporučených1x
Knihotéce6x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x