Útěk od ďábla

Útěk od ďábla https://www.databazeknih.cz/img/books/57_/57095/mid_utek-od-dabla-kZZ-57095.png 4 66 11

Skutečný příběh o cestě mladé ženy ze začarovaného kruhu násilí a krutosti. Sara Davies prožila celé své dětství ve strachu. Poznala teror, jaký si žádné dítě nedokáže ani představit. Ještě jako malé dívce jí otec ukradl dětství, když ji poprvé znásilnil. Pro Saru tak začaly roky plné teroru a násilí. Nakonec v sobě našla dost síly a se vším se svěřila matce. Třebaže byl její otec nakonec zatčen a uvězněn, Saře trvalo ještě dlouho, než se zbavila špatných vzpomínek, které ji neustále pronásledovaly. Ve snaze najít lásku a oporu, které nikdy nepoznala, navazovala vztahy s mnoha muži, což končilo potraty, násilím a hrubostí. Její rozhodnutí být sama sebou a nalézt nezávislost ji přivedlo k odchodu z domova a práci pro modelingovou agenturu. Poslední zbytky iluzí ztratila po zjištění, že její zaměstnavatelé, jimž plně důvěřovala, ji pouze klamou a zneužívají. Podaří se Saře uniknout z tohoto začarovaného kruhu a zbavit se minulosti?... celý text

Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: , Víkend
Originální název:

Running from the devil , 2008


více info...

Přidat komentář

MiriamF.
28.06.2019 4 z 5

Moje první kniha na téma sexuálního zneužívání dětí. Uff. Přečteno jedním dechem. Co mě překvapilo - vyděsilo, že se toto dělo snad v každé rodině, o které se v knize psalo. A matky mlčely.

Naďulka
11.02.2019 3 z 5

Smutný příběh s dobrým koncem...


Elis1528
06.08.2017 5 z 5

U této knihy se mi chtělo plakat, což se mi obvykle nestává. Pro mě snad nepochopitelné jak zlý, krutý jsou lidé, že v nich není ani trochu citu, lásky. To ani trochu nezapochybovali, když stáli nad tím malým tělíčkem, které se nemá jak bránit. Přijde mi opravdu zázrak že Sara ( Karen) toto děsivé utrpení mohla vůbec přežít, každopádně má ode mě velký obdiv za její sílu a odvahu, že vše zvládla. Doufám, že žije spokojený a klidný život a na své dětství pokud možno co nejméně vzpomíná.
Takovýmto rodičům co si neváží cenu života svých dětí, bych přála to samé, co právě zažívaly ty bezbranné děti od nich.
Přečtená jedním dechem.

Alda85
07.06.2016 5 z 5

Dosud nejlepsi kniha,kterou jsem na toto tema cetla.

Jirinamac
16.03.2016 3 z 5

Zajímalo by mě jak žije dneska. Některé části knihy jsou až neuvěřitelné. Nelíbí se mě, že píše, že by to nikomu neřekla a stačí pár skleniček a vypovídá se každému. Nějak se mě nechce věřit, že ona dokáže vychovat bezproblémové děti. Je to jak u nás v některých rodinách nepřizpůsobivých občanů, kde musí zasahovat sociálka

hanap
20.02.2016 4 z 5

Příběh co se může stát díky nevšímavosti a nebo nezájmu , těch co mají za povinnost své děti chránit . Je mě líto všech , co si něčím podobným museli projít . Dobré na tomto příběhu je , že to hrdinku nezlomilo , našla cestu jak vymanit a změnit svůj život a budoucnost svých děti . Doporučuji .

cleopatra11
15.01.2015 4 z 5

Moc zajímavá kniha..

Marka76
14.10.2014

Kniha napínavá,přečtena jedním dechem.mě se líbila.

Barbanka
25.08.2013 5 z 5

Nechápu proč má tahle knížka tak nízké hodnocení...já ji přečetla jedním dechem a byla jsem zděšená jaké dětství někteří lidé mají a s jakými psychickými problémy se musejí potýkat....Knihy tohoto žánru by si měl přečíst každý aby si uvědomil skutečné hodnoty života ....Autorka má můj velký obdiv!

shabby
08.02.2013 4 z 5

Kdo chce zažít trochu vzrušení a napětí určitě doporučuju.Rozhodně se nebudete nudit.

Enolain
13.07.2011 4 z 5

Velice ctiva knizka. Precteno za dva dny. Kniha je psana formou vypraveni, coz ja moc nerada. Dej je velice smutny, az se sami sebe ptate proc? proc si toho tolik musela prozit? Je az uctihodne, ze po tom vsem si Sara poradila a zije ted rodinny zivot ve kterem jsou ji deti vsim. Kdo rad takove tipy knizek, urcite doporucuji.

( Muj tip na dalsi knizku: http://www.databazeknih.cz/knihy/nikdo-te-nema-rad-30565 )