Univerzální zákony života

Univerzální zákony života https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/176363/univerzalni-zakony-zivota-176363.jpg 5 16 3

Tato kniha může vám i vašim blízkým posloužit jako průvodce na cestě osobního rozvoje a pozitivních životních změn. Na mnoha konkrétních příbězích snadno pochopíte a porozumíte tomu, jak svět funguje. Za dlouhá tisíciletí vývoje jsme se naučili přesně popsat každý jev, který probíhá v?okolním světě. Vše jsme změřili a zvážili. Prozkoumali do posledních detailů každou částečku hmoty. Do kosmu hledíme výkonnými teleskopy... Zdálo by se tedy, že není téměř nic, co bychom měli ještě vědět. Zapomněli jsme však na náš vnitřní vesmír. Na zákonitosti, podle kterých fungujeme my sami. Tato pravidla jsou stejně neměnná jako zákon gravitace. Neskryjeme se před nimi a neobejdeme je. Pokud konáme proti jejich smyslu, přicházejí nepříjemné pocity, bolesti, ale i nemoce. Jediná možnost, jak si uvědomit zákonitosti tohoto světa, je seznámit se s?nimi. Poznat a pochopit Univerzální zákony života. Když správně porozumíte jim a tedy především sami sobě, přestanou vás potkávat nepříjemné situace nebo negativní stavy a začnete žít vyrovnaný a spokojený život. Staňte se tedy jedněmi z mála lidí, kteří chápou široké souvislosti svého života.... celý text

Přidat komentář

Denika
22.10.2016 5 z 5

Moc pěkná knížka s krásnou obálkou. Jak autor správně předkládá již v popisu knihy - člověk prozkoumal, popsal a pojmenoval všechno živé i neživé kolem sebe, žene se kupředu mílovými kroky a svými nejvýkonnějšími teleskopy hledí do vesmíru, avšak stále nerozumí tomu, proč se mu rozpadají vztahy, proč se mu dějí věci, jaké se mu dějí a proč se on sám necítí spokojený a vyrovnaný. Zapomněl totiž na svůj "vnitřní vesmír" a na to, že svět kolem nás je jen odrazem toho, co si o něm myslíme.
Knihu doprovází i pár hezkých fotografií. Všechno je jednoduché a přehledné. A má záložku - plusové body. :)

P.S. Kniha není žádná "esoterika", "astrologie" ani "okultismus". Je to čistá práce s myslí a vlastním odhodláním změnit se. Nenechte se odradit. :)

Chytuš
21.04.2016 5 z 5

Asi nenajdete nic úplně nového, ale pár "aha" efektů by být mohlo :) Nádherně přehledně seřazeno, stručně a jasně popsáno a po přečtení každé kapitolky si každý musí hezky dál bádat sám. Nicméně každý si v knížce určitě to svoje pole neorané najde.


midlajs
01.04.2015 5 z 5

Jo, jo, ego je ego. Kniha, ktera me naucila, ze neni obeti a nepratel. Ze je to vse v nasi hlave.

Autorovy knížky

2013  90%Univerzální zákony života