Umělecké projekty pro malé kutily

Umělecké projekty pro malé kutily https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/427859/bmid_umelecke-projekty-pro-male-kutily-5ei-427859.jpg 5 6 4

Obsahem této knihy jsou zajímavé umělecké projekty, které mohou děti poté někomu darovat, nebo si je ponechat. Kniha přináší také zábavné aktivity, při kterých mohou děti tvořit společně s dospělými. Najdete zde skvělé nápady, jak si vyzdobit pokoj, jak skladovat své věci. Mezi používané techniky patří razítkování, šablonování, tištění, šití, malování, stříhání, lepení, dekupáž a koláž.... celý text

Přidat komentář

kotalovap
24.09.2021 5 z 5

Krásná knížka pro děti plná barevných fotek a ilustrací. Obsahuje nejrůznější návody na výtvarné a umělecké projekty, které zvládne každý. Podle nich můžeme vytvořit zajímavé dekorace, dárky, ale i spoustu praktických věcí, jako například krabičky, polštářky nebo tašky. Myslím, že knížka zaujme děti i dospělé.

Lucci3
27.12.2019 5 z 5

Tato sbírka nejrůznějších výtvarných nápadů je krásně graficky zpracovaná. K jednotlivým, srozumitelně napsaným, krokům jsou připojeny i fotografie, na kterých lze vidět, jak by to mělo v danou chvíli vypadat. Kniha je určena převážně dětem, takže návody jsou jednoduché, avšak ve výsledku jsou pěkné a použitelné.
Velké plus si u mně získala možností upravit si jednotlivé postupy - třeba použít jiný materiál.
Doporučuji :D


Pitbullka
16.12.2019 5 z 5

Moc pěkně zpracovaná kniha plná kreativních nápadů. Vhodné pro větší i menší děti.

KnihomolkaYulča
09.12.2019 5 z 5

Zábavný způsob, jak mohou děti tvořit s dospělými.
Projekty v této knížce budou bavit děti každého věku i dospělé, kteří rádi něco tvoří rukama.
Každý projekt je moc hezky rozdělený úvodní dvojstranou. Tvoření je srozumitelně popsané návody a doplněné informací, jaký materiál a nástroje budete pro výrobu potřebovat (s dost povedenými a lákavými fotografiemi). I ti méně zruční by neměli mít problém něco vytvořit. Stačí zalistovat a vybrat podle svého gusta.

Kniha je navržená tak, aby zahrnovala umělecké nápady využívající recyklovanou látku a další zbylý materiál, stejně jako opětovné využití obalů.
Obsah knihy tvoří 25 projektů :
° razítkování, šablonování a tisk (1,2)
° hry s látkou (3,4,5)
° dárkový balicí papír, jmenovky a blahopřání (6,7,8)
° výzdoba pokoje (9,10,11,12,13)
° skladování věci (14,15,16)
° koníčky, hračky a hry (17,18,19,20,21)
° dekorace zdi (22,23,24,25)
Na konci knihy najdete spoustu šablon pro výrobu.
Kniha se bude hodit jako dárek nebo pro vás a vaše dítě, do výuky výtvarné výchovy, nebo výtvarných kroužků. A nebo jen tak pro vás jako inspirace. Rozhodně doporučuji. Mně se moc líbí.

Autorovy knížky

2019  97%Umělecké projekty pro malé kutily