Avengers vs. X-Men. Část druhá

Avengers vs. X-Men. Část druhá https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/338647/bmid_avengers-vs-x-men-cast-2-i66-338647.jpg 4 37 5

X-Meni a Avengers jsou ve válce! Entita Phoenix se rychle blíží a oba týmy sahají k zoufalým činům, aby dokázaly zkrotit její neuvěřitelnou sílu. Věrní spojenci i bývalí přátelé stojí v boji proti sobě a osud lidského i mutantského druhu visí na vlásku. Ať vyhraje kdokoli, jedno je jasné – Země už nikdy nebude jako dřív!

Komiksy
Vydáno: , Hachette
Originální název:

Avengers vs. X-Men #5-8 a Avengers vs. X-Men Versus #3-4.


více info...

Přidat komentář

ludek.n
26.12.2022 5 z 5

Pokud si někdo myslel, že dokáže zastavit Phoenix na jejím postupu k Zemi, se zlou se potázal. Je tady, a to, co dosud vypadlo jako obyčejná přetahovaná, se mění v regulérní válku. Superhrdinové proti mutantům, mutanti proti superhrdinům. Není čas na ohledy, není čas na shovívavost, kdo se postaví síle Phoenix, musí být smeten a odstraněn. Ve hře jsou velké cíle a velké ambice. Boj nabývá na intenzitě a nemilosrdnosti. Pryč jsou zábrany a váhání. Jízda na vzedmuté vlně pokračuje. Celostránkové panely vám vyrazí dech, a ty ostatní nezůstanou pozadu. Je to bitva všech bitev, akce střídá akci, na odpočinek není čas. Přesto za vším tím adrenalinem a zlomenými kostmi, přeraženými nosy a rozdrásanými těly cítíte myšlenku, která mrazí a postaví vám všechny chloupky na těle. Ještě jste nepřestali dýchat? Tak možná v příští kapitole! Namorova zášť, spanilost Scarlet Witch, neústupnost Captaina Ameriky, rozpolcenost Hope Summersové, až nepřirozený chlad Emmy Frostové, vstup Charlese Xaviera, Magneto, Iron Man, Thing, Magik, T´Challa… jeden velký kolotoč, který se snad nikdy nezastaví. Malström, jenž vás strhne s sebou. A jako dodatek osobní souboje vybraných hrdinů, zpod tužky těch nejlepších z nejlepších. Dokážete si představit, něco úžasnějšího a nezapomenutelnějšího?

ArkAngel
18.07.2022 3 z 5

Prostředí část eventu AvX je o něco slabší než začátek, protože kromě bojů si tu nositelé síly Phoenix hrají na spasitele a snaží se ukázat, že to pouze oni mohou zachránit svět a proměnit celou Zemi v Utopii. Líbí se mi, že do všeho opět zapojili Scarlet Witch a byla rozšířená mytologie Iron Fista, jehož dějiny patří k tomu nejzajímavějšímu v Marvelu.


jarynek
18.10.2018 3 z 5

Oproti prvnímu dílu se toho moc nezměnilo. Snad přeci jen snaha o jakési zamyšlení, čeho všeho jsou v rámci boje za dobro (alespoň tedy dobro z jejich pohledu)hrdinové schopni, vyvyšuje toto pokračování. Mnohé postavy, které mám jinak rád mi zde přijdou nesympatické a jejich chování divné. Závěrečné souboje mne naopak zklamaly, kdy v prvním díle alespoň některé trochu zapadaly do děje, tak zde to nemá žádný drajv. Tak snad závěrečný díl pocit z celého eventu vylepší.

martinstefko
28.03.2017 4 z 5

Tohle je čistá zábava a to je dobře. V tomhle ohledu celý event funguje. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/03/1402-ultimatni-komiksovy-komplet-83.html

hroubek
25.03.2017 3 z 5

Po první části jsem byl opravdu dost zvědaví co se bude dít. A o to větší přišlo vystřízlivění s druhou částí, která je prostě o dost slabší. Nejvíce je to znát na práci s postavy a jejich argumentaci. Chápu, že je to mainstreamový komiks, ale s takovýmto tématem jsem čekal mnohem lepší dialogy, řešení morálních dilemat nebo rozebírání starých křiv. A místo toho jsem dostal ploché postavy, které mě moc nebavily. Jsou to výtky prostřední části a snad to po přečtení třetí části všechno krásně do sebe zapadne a já svou pusu budu hledat na podlaze, ale prozatím neutrální tři hvězdy.

Autoři knihy

Brian Michael Bendis
americká, 1967
Jason Aaron
americká, 1973

Kniha Avengers vs. X-Men. Část druhá je v

Přečtených45x
Doporučených1x
Knihotéce42x
Chystám se číst6x
Chci si koupit7x
dalších seznamech1x