Úlomky ženy

Úlomky ženy https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/354079/mid_ulomky-zeny-kAf-354079.jpg 4 31 8

Úlomky Ženy série

< 3. díl >

Kniha silných ženských príbehov a citátov o láske, ženskom svete a ženskej sile... Občas sa smejeme, občas plačeme. Občas sa hľadáme, no nie sme stratené. Sme úplne obyčajné ženy, sme ako vy. Ženy, ktoré budú vždy milovať aj nenávidieť. Smútiť aj sa tešiť. Žiť naplno a nielen prežívať. Lebo chceme....BODKA!

Přidat komentář

applause
18.04.2022 5 z 5

Ani nevím, jak jsem narazila na profil na ig, ale jsem za to ráda. Příspěvky se mi líbily a vždy jsem se v nějakém našla, tak jsem si chtěla přečíst tuhle knihu. Četla jsem ji, když už jsem si tohle vše uvědomila, ale pomohlo mi to k potvrzení a zjištění, že "nejsem sama". Myslím si, že až se budu zase hledat, tak se k ní určitě vrátím. Doporučuji.

sarka3708
27.11.2021 5 z 5

Pomohla mi v těžkých chvílích, v některých kapitolách jsem se videla jako v zrcadle. Dodala mi sílu jít dál.. Doporučuji


Jurajovamaka
29.03.2021 5 z 5

Úlomky ženy je kniha, ktorú by si mala každá žena prečítať aspoň raz. Pre mňa je to kniha, ku ktorej sa budem určite stále vracať, pretože je plná doteraz nevyslovených pocitov, myšlienok, emócií, túžob a ženských "tajomstiev", ktoré tak často v sebe dosúme, a teraz ich niekto vyslovil nahlas namiesto nás, všetkych žien, ktoré to cítime rovnako.
Ďakujem ❤
Ďalšie moje recenzie na knihy istagram: majusikboxxy ♡

Jurajovamaka
29.03.2021 5 z 5

Krásna kniha, hlboké myšlienky a zamyslenia pre ❤ a dušu ženy...
Povzbudivá...
Určite ODPORÚČAM ❤❤❤

K.Exnerová
25.04.2020 4 z 5

Tato knížka se mi hodně líbila. Styl, jakým je napsaná. Není to knížka, kterou bych přečetla najednou. Vždy jsem si přečetla jeden příběh (jestli se to tak dá nazvat?) a citát, někdy i víckrát, a pak si dala chvíli na zamyšlení. Na podobnost se svým vlastním životem. Některé mi "nic neříkají", ale s pocity některých žen se hodně ztotožňuji. :)

Peace
17.04.2020 5 z 5

"Ľudia hovoria, že láska je zadarmo, že nič nestojí. Lenže pravda je taká, že zamilovať sa do nesprávnej osoby, ťa môže stáť úplne všetko."

Nádherná kniha, kterou ocení především ti, kteří si prošli podobnou situací jako dívky v příbězích.

KlarisKaymin
25.01.2019 5 z 5

Úžasné, knihu jsem přečetla jedním, úžasným dechem. Příběhy života žen, se kterými do jednoho souhlasil, jsou zároveň šťastné i depresivní. Opravdu fajn kniha.

Ennie
05.05.2018 5 z 5

Moc krásně napsané. Skoro se vším v té knize souhlasím, pomalu jako kdyby to bylo napsané mnou (až na to, že jsem si všechno naštěstí neprožila). Knihu jsem si schovala a pokud se někdy objeví temnější období, určitě po ní sáhnu. Myslím, že v období smutku, dokáže pomoct - rozjasnit den a uvědomit si, že na tom, čím si procházíme není nic špatného - je to součást života a časem se budeme cítit lépe. A díky tomu nás čeká něco mnohem lepšího.