Tyrani ze stínů

Tyrani ze stínů https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536804/bmid_tyrani-ze-stinu-6624c18f9bf19.jpg 4 22 6

Akta Oregon série

< 13. díl >

Před dvěma tisíci lety císař východní říše svěřil mocné tajemství Svitků moudrosti skupině vybraných poddaných, kteří nakonec vešli do legend jako Devět neznámých mužů. Avšak jak tato legenda souvisí s děsivými událostmi v současnosti a vývojem ničivé umělé inteligence? Posádka lodi Oregon se vydává po horké stopě a rozkrývá nejen dávnou historii, ale hlavně musí nasadit všechny síly v boji na život a na smrt proti skupině zločinců disponující obrovskou silou a nevyčerpatelnými finančními prostředky. Osud milionů lidí je tak opět v rukou Juana Cabrilla a jeho věrných druhů.... celý text

Literatura světová Dobrodružné Thrillery
Vydáno: ekniha , CPress
Originální název:

Shadow Tyrants , 2018


více info...

Přidat komentář

Luigi1
25.09.2023 5 z 5

Tak tohle se mi líbilo se vším všudy

Nelly
20.06.2022 5 z 5

Akce střídá akci (hrdinové vůbec nestárnou) - opět super zážitek pro milovníky dobrodružství a thrillerů - Akta Oregon mne v prvních dílech moc neoslovila, ale teď mi připadají super - možná je to i novým spoluautorem.


čef
03.12.2021 5 z 5

Dvojité varování před mocí vyspělých computerů a družicových systémů další generace je jaksi hlavní zápletkou této knihy. Ovšem my dobrodruzi jdeme hlavně po akci a té zde máme také více než dost. Bojuje se všemi druhy zbraní včetně sofistikovaných protéz a Oregon má opět plné děla práce. Takže jako vždy- do toho!

biki
18.09.2021 4 z 5

(SPOILER) Musím přiznat, že toto další dobrodružství posádky Oregonu se mi zdá o něco slabší oproti minulým. Jistě, jednotlivé akce jsou jako vždy perfektní, hrdinové z Oregonu (skoro) neprůstřelní, ale stejně to není úplně ono. Možná proto, že se v knize vyskytují a řeší dva odlišné problémy - umělá inteligence (zde ale musím pochválit velmi originální nápad, jak ji vytvořit) a využití EMP. Podle mého názoru by totiž každý z těchto motivů stačil na jeden samostatný příběh. Jo, já vím, že je to vztaženo k oné staré legendě a k soupeření mezi různými frakcemi, ale pozornost při sledování příběhu je poněkud roztříštěná. Co si ale autor mohl odpustit, je použití jisté chemické, až příliš zdémonizované substance.

hana4834
14.09.2021 4 z 5

Zase jsem se nemohla odrtnoutbod čtení

cedos
03.07.2021 5 z 5

Tak tohle je "cuslerovka" jak má být .... aktuální téma, spád a napětí.